Çerkezköy Kaymakamı Kubilay’dan Beyaz Ay Derneği’ne Ziyaret

Çerkezköy Kaymakamı Kubilay’dan Beyaz Ay Derneği’ne Ziyaret

Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesi Kaymakamı Metin Kubilay, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan’la birlikte Çerkezköy’de faaliyet gösteren Beyaz Ay Derneği Tekirdağ Şubesi’ni ziyaret etti.
Beyaz Ay Derneği Tekirdağ Şubesi Başkan Vekili Adnan Şahin, Kaymakam Metin Kubilay ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan’ı dernek girişinde karşıladı. Şahin, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Beyazay Derneği Tekirdağ Şubesi olarak engelli kardeşlerimizin en yoğun olduğu yer olan Çerkezköy’de faaliyetimizi sürdürüyoruz. 3 yıl önce faaliyete geçen şubemizde bugüne kadar engelli kardeşlerimizin daha iyi koşullarda yaşamlarını sürdürmesi ve daha iyi bir eğitim alması için başlattığımız çalışmalarımız hızla sürüyor. Yapmış olduğumuz bu çalışmalar kapsamında tüm kurum ve kuruluşların elini taşın altına koyarak bize destek vermesini istiyoruz. Çerkezköy Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü’müzün engelli kardeşlerimizin eğitimlerine verdiği destekler için de ayrıca teşekkür ediyoruz" dedi.
Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay da Beyaz Ay Derneği’nin engelliler için yapmış olduğu eğitim çalışmalarında güzel işlere imza attığını ve kendilerini desteklediklerini belirtti.
Kaymakam Kubilay, "Bu iade-i ziyaretimin amacı çalışmalarınızı yerinde görmek ve sizlerden bir kez daha çalışmalarınızla ilgili detaylı bilgiler almaktır. Eğitim alanında engelli kardeşlerimiz için güzel projeleri hayata geçirerek hizmet vermenizden son derece memnunuz ve sizleri bu çalışmalarınızdan dolayı tebrik ediyor ve teşekkür ediyorum" diye konuştu.
Kaymakam Metin Kubilay, Beyaz Ay Derneği’nin çalışmalarının iyi yolda olduğunu da belirterek, "Beyaz Ay Derneğimizin yapacağı her türlü çalışmalara destek vereceğim. Özellikle engelli kardeşlerimizin eğitimlerinin karşılanmasında beraber çalışacağız. Yani sizin bu konuda yapacağınız çalışmalarınızda beraber hareket edeceğiz. ‘Eğitim Her Engeli Aşar’ projenize bizler de katkı vermek istiyoruz. Bu projede olmak istiyoruz. Bugün buraya ziyarete gelme amacım da budur. Bu olumlu havayı engelli kardeşlerimizin eğitimleri için beraber yürütmek istiyoruz. Ayrıca bu projede İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz ve İlçe Halk Eğitimi Müdürlüğümüzle birlikte hareket ederek çok daha iyi işlerin yapılacağına inanıyorum" dedi.