Çerkezköy Kent Konseyi Başkanı Karagöz: "çerkezköy Üvey Evlat Mı?"

Çerkezköy Kent Konseyi Başkanı Karagöz: "çerkezköy Üvey Evlat Mı?"

Tekirdağ’ın Çerkezköy İlçesi Kent Konseyi Başkanı Serkan Karagöz, ilçede Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü Şubesi’nin açılmamış olmasına tepki gösterdi. İlk talebin Çerkezköy’den gelmesine rağmen ilçede hala Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü Şubesi’nin açılmamasına anlam veremediğini kaydeden Karagöz, "Çerkezköy üvey evlat mı?" dedi.
Konuyla ilgili AK Parti Tekirdağ Milletvekili Özlem Yemişçi başta olmak üzere birçok milletvekili ile görüştüğünü ifade eden Çerkezköy Kent Konseyi Başkanı Serkan Karagöz, "Hatta Ankara’daki Genel Müdürlükle dahi irtibata geçtim. Genel Müdür talebimize sıcak baktı. Fakat daha sonra görevinden alındı. Bir süre sonra tekrar görevine iade edildi. Bizim talebimiz ise askıda kalmış oldu" açıklamasında bulundu.
Kapaklı, Saray ve Çerkezköy’de yaklaşık 300 bin nüfus bulunduğuna dikkat çeken Kent Konseyi Başkanı Serkan Karagöz, "Bu gölgedeki ihtiyaç sahibi insanların, kendilerine hizmet vermesi gereken Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü Şubesi’nden mahrum bırakılmaları reva mı? Bu insanlar onlarca kilometre yol gitmek zorunda mı? Çerkezköy şubesinin açılması ile gerek Kapaklı gerek Saray gerekse Çerkezköy’deki ihtiyaç sahibi tüm insanlar rahat bir nefes alabilecek" dedi.