Çerkezköy Tso, Üyelerinin Ayağına Gidiyor

Çerkezköy Tso, Üyelerinin Ayağına Gidiyor

Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesi Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) bünyesinde oluşturulan Meslek Komiteleri, üyelerin sorun ve taleplerini dinlemek ve çözüm üretmek amacıyla üye ziyaretlerine başlattı.
10. Meslek Komitesi’nde yer alan Mustafa Seçkin, Rahmi Yılmaz ve Ayben Erdoğan, ÇTSO’nun başlattığı ziyaretler kapsamında üyeleri ziyaret etti. Üye ziyaretlerinde, üyelere yönelik anket çalışması da yapıldı.
2015 yılı itibariyle üyelerle sık sık bir araya geleceklerini belirten Mustafa Seçkin, "2015 yılı için plan yaptık, tüm üyelerimizi ziyaret edeceğiz. Tüm Meslek Komiteleri üye bazlı çalışacak. Gerekli bilgileri alıp üyelerimizin isteklerini Yönetim Kurulu aracılığıyla TOBB’a ileteceğiz" dedi.
Ziyarete katılan Rahmi Yılmaz da, bundan sonra üyelerle sürekli bir araya gelip sorunları araştıracaklarını belirtirken, "Gerçekleştireceğimiz ziyaretlerle birlikte üyelerimizle dirsek teması sağlayacağız. Talepleri, sorunları ve şikayetleri dinleyip, çözüm için çalışacağız" ifadelerini kaydetti.
Üye ziyaretleri kapsamında 10. Meslek Komitesinin ilk durağı Kamburoğlu Sigorta Aracılık Hizmetleri oldu. Ziyarette oda üyelerinden Ahmet Kamburoğlu ile bir araya gelen Komite üyeleri, sektörle ilgili bilgi alırken, istek ve sorunları da dinledi. Kamburoğlu, ziyaretlerinden ötürü Komiteye teşekkür ederken, ardından da sektörle ilgili sıkıntıları paylaştı. Araç kasko ve trafik sigorta ücretlerinde büyük farklılık olduğunu söyleyen Kamburoğlu, şirketler arası rekabete bir sınır getirilmesi gerektiğini savunarak, "Fiyatlara bir denge getirilmesi lazım. Ben bu durumdan vicdanen rahatsızım. Örneğin bir firma bin TL fiyat verirken, başka bir firma çok daha düşük ya da daha yüksek fiyat verebiliyor" dedi.
Komite Üyeleri, ilk ziyaret programlarını Çerkezköy Kuyumculuk ve Akbank Çerkezköy Şubesi’nin ardından tamamladı.