Çerkezköy’de Uydu Vericilerinin Yeri Değişecek

Çerkezköy’de Uydu Vericilerinin Yeri Değişecek

Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesinde bulunan televizyon vericilerinin bölgede oturan vatandaşların şikayeti üzerine başka bir yöne taşınacağı belirtildi.
Bölgenin nüfus yoğunluğunun her geçen gün artmasını ileri süren mahalle sakinleri yıllardır bölgede konuşlandırılan televizyon vericilerinin bölge halkının sağlığını olumsuz şekilde etkilediğini öne sürdü. Televizyon vericilerinin kaldırılması için bir süre önce belediye başkanlığına mahalle sakinleri adına dilekçe veren Atilla Atik, Çerkezköy Belediye Başkan Vekili Uğur Erem’i makamında ziyaret ederek vericilerin ne zaman başka bir bölgeye nakledileceğini sordu.
Konu hakkında açıklamalarda bulunan Çerkezköy Belediye Başkan Vekili Uğur Erem, "Televizyon vericilerinin daha önceki belediye yönetimi zamanında da bulunduğu yerden başka yere kaldırılacağı bu bölgede yaşayan vatandaşlarımıza söylenmişti. Ancak bugüne kadar bir adım atılmamış. Bu konuda vatandaşlarımız haklı. Biz bu vericileri mevcut yerden kaldırarak yeniden yapılandıracağız. Bu konuda çalışmalarımız sürüyor. Bir iki ay içinde bu çalışmaları netleştirmek istiyoruz" dedi.