Çerkezköyspor Dualarla Sezonu Açtı

Çerkezköyspor Dualarla Sezonu Açtı

Tekirdağ Süper Amatör Lig temsilcilerinden Çerkezköyspor, 2014-2015 sezonunu Mustafa Uğraş Stadyumu’nda düzenlenen programda dualarla açtı.
Çerkezköyspor, 2014-2015 sezonunu düzenlediği görkemli bir törenle açtı. Çerkezköy Mustafa Uğraş Stadyumu’nda düzenlenen sezon açılışına Büyük Birlik Partisi Tekirdağ İl Başkanı Turan Demircan, Kapaklıspor Başkan Yardımcısı Seçkin Dilsiz, Çerkezköy Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Yılmaz Arat, Çerkezköy Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Muzaffer Yaztepe, yönetim kurulu üyeleri, vatandaşlar ile Çerkezköyspor’un taraftar grubu Caddeliler katıldı.
Kurban kesiminin ardından Çerkezköyspor’un alt yapısında mücadele eden oyuncuları ile A Takım oyuncuları ve yöneticileri tek tek isimleri okunarak taraftarlara tanıtıldı. Açılış töreninde taraftarlara seslenen Çerkezköyspor Başkanı Ahmet Korkmaz, "Bu sezon bizim için çok farklı bir sezon olacak. Geçtiğimiz yıl Bölgesel Amatör Lig’de mücadele ediyorduk ama ne yazık ki düştük. Bu sezon ince eleyip sık dokuduk. Kişiliği ve karakteri olan dört dörtlük adam gibi bir takım kurduk. Önümüzdeki hafta sezon başlıyor. Çok güzel işlere imza atacağız" dedi.
Bu sezon şampiyon olacaklarını ileri süren Ahmet Korkmaz, "Bu sezon şampiyon olarak geçen sezon düştüğümüz Bölgesel Amatör Lige tekrar çıkacağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Çerkezköy’ün tek takımı vardır. O da Çerkezköyspor’dur. 1956 tarihli bu spor kulübünü de kimsenin kapatmaya da gücü yetmez. Beş yıldır bizlere destek olan herkese teşekkür ediyorum" ifadelerini kaydetti.
Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’a takıma destek olduğu için teşekkür eden Korkmaz, "Sağ olsun Belediye Başkanımız bizlere kucak açtı ve tesislerden çıkartmadı. Elinden gelen desteği vermiştir. Tesisler olmasaydı takım burada olmazdı. Kendisine sonsuz teşekkür ediyorum. Biz Çerkezköyspor olarak bir bütünüz. Bir yumruk olup yerli ve yabancı ayrımı yapmadık. Birlik ve beraberliğimizi kimse bozmasın" diye konuştu.
Başkan Ahmet Korkmaz’ın yaptığı açılış konuşmasının ardından Çerkezköyspor, İstanbul Afrika karması ile hazırlık maçı yaptı.