Cesedi 50 metrelik su kuyusunda bulundu!

Cesedi 50 metrelik su kuyusunda bulundu!

Emirgazi ilçesine bağlı Kepez Yaylası’nda oturan 4 çocuk annesi Zühre Kotuk (40), dün eşi HASAN Kotuk’un hasta olan kızları Rabia Kotuk’u, Kayseri’ye hastaneye tedavi için götürmesinin ardından ortadan kayboldu. Meraklanıp, evin çevresinde ve yaylada arama yapan yakınları, eskiden kullanılan ve şu an üstü taşlarla kapatılan kuyunun üzerinin açık olduğunu fark etti.


Zühre Kotuk’un kuyuda olabileceğini düşünen yakınları, Jandarma ve afad’a haber verdi. AFAD ekipleri yaklaşık 50 metre derinliğindeki kuyuyu, kamera ile kontrol ettikten sonra içeride bir cesedin olduğunu saptadı. Bunun üzerine kuyuya inen AFAD ekibi, Kotuk’un cansız bedenine ulaştı. Kotuk’un cesedi ekipler tarafından kuyudan çıkarılarak otopsi için Karapınar Devlet Hastanesi Morgu’na götürüldü.

Zühre Kotuk’un kardeşi Zekeriya Oral’ın yaklaşık 5 ay önce evinin bahçesindeki garajın tavanına bağladığı ipe kendisini asarak yaşamına son verdiği, Zühre Kotuk’un da bu olaydan sonra bunalıma girdiği ileri sürüldü. Jandarma, Kotuk’un kuyuya atlayıp intihar ettiği üzerinde dururken, cinayete kurban gidip gitmediğini de araştırıyor.