Ceyda Ateş'in burnu kırıldı

Ceyda Ateş'in burnu kırıldı

Show TV’de Çarşamba akşamları yayınlanan 'Yılanların Öcü’nde Zahide karakterini canlandıran Ceyda Ateş, geçtiğimiz çarşamba gecesi Kapadokya’da dizinin kutlama yemeği organizasyonunda dans ederken birinin dirseği çarpınca burnu kırıldı.

GÖRÜNMEZ KAZA

Güzel yıldız, dizideki arkadaşları tarafından apar topar hastaneye kaldırıldı. Burnu kırılan Ceyda Ateş, hemen ameliyata alındı. Güzel oyuncu, ameliyat sonrası hastane odasında doktoruyla birlikte yaptığı açıklamada, ‘Görülmez kaza… Dizinin ikinci bölümünü kutlamak için oyuncu arkadaşlarımızla birlikte yemeğe gittik. Yemek sonrası da dans ederken birinin dirseği burnuma çarptı. Korkunç bir acı hissettim.

BANA NAZAR DEĞİYOR

Arkadaşlarım acil olarak beni yakındaki hastaneye götürdüler. Burnumun kırıldığı anlaşıldı. Sonra annemler, aile doktorumuz Hayati Akbaş’ın ameliyat etmesi için Samsun’daki FBM Tıp Merkezi’ne götürdüler. Ameliyat oldum. Şu anda çok şükür iyiyim… 1 hafta-10 gün sonra inşallah tamamen iyileşip dizideki çekimlerime devam edeceğim. Ailem ve arkadaşlarım bana nazar değdiğini söylüyorlar. Artık devamlı bir mavi nazar boncuğu takacak ve hiç çıkarmayacağım. Allah hepimizi kazalardan belalardan korusun” dedi.

,