Ceyda Ateş'in müstakbel kayınpederi çok ağır konuştu!

Ceyda Ateş'in müstakbel kayınpederi çok ağır konuştu!

İşte baba Toplusoy’un sözleri...

Buğra ile ilgili hiçbir şey konuşmuyoruz. Kardeşleri duymasın diye konuşmuyoruz… Çocuklar duyarlarsa üzülürler diye konuyu kapattık. Ben de çok üzülüyorum. Şirketimdeki insanlar dedikodu yapmasın diye konuşmuyorum.Benim binlerce çalışanım var; bu insanlar Buğra ve benim hakkında dedikodu yapabilirler. Gündem olmasın diye Buğra hakkında konuşmuyorum…



Buğra’nın meseleleri beni ilgilendirmiyor. Umarım Allah doğru yolu ona gösterir. Başka bir hanımefendinin arkasından konuşmak benim ahlaki değerlerine aykırıdır.Benim annem 85 yaşında televizyon izleyip üzülüyor, çocuklarıma okulda Buğra ile ilgili sorular soruyorlar. Dün gece uyumadım. Neden uyumadım? Çünkü adımız gündem oluyor… Dünyada bu kadar problem varken, içimiz sızlarken, böyle gündemler çok gereksiz, çok lüzumsuz. Zamanımıza yazık oluyor.



Oğlumla kesinlikle görüşmüyorum. Görüşenlerle de görüşmüyorum.Buğra’nın meselesini en yakınımdaki kişiler dahil açamıyor bana. Ne telefonu var, ne de başka bir şeyi Buğra’nın bende. Buğra ile ilgili hiçbir konuda bilgim yok. Bilgim varsa şerefsizim. Her şeyi televizyondan öğreniyorum. Ben vicdansız bir adam mıyım? Nasıl merak etmem oğlumu? Bu aşk gerçek bir aşksa devam eder, kendi akışına bırakmak lazım.Ben bu kadar basit olacaksam yaşamayayım daha iyi... Allah benim çektiğim acıları kimseye yaşatmasın…



”EŞİM BİLE CEYDA’NIN DURUMUNA ÜZÜLDÜ”

Siz oğlunuzu örnek bir çocuk olarak yetiştirseniz dahi kader onu başka bir yere götürebiliyor. Mücadele vermek boşunaymış.Hayattaki hiçbir şeye özen göstermiyorum artık. Bizim de kız evladımız var. Eşim şu an New York’ta… O bile Ceyda’ya üzüldüğünü söyledi bana.

Anlamadığım sebepler var, sebebini biliyorsam açıklamazsam şerefsizim. ABD'de okuyan çocuklar Abd hayranıdır. İşadamlarına tavsiyem çocuklarını yurt dışında okutmasınlar...Bu olaylar gündemde ne kadar kalırsa o kadar sorun olur.

Beni en fazla üzen konu ailemin mutsuz olması. Ceyda Ateş de bir kız çocuğu onun da ailesi var. Ben karşı tarafın ailesine de üzülüyorum.İkisi de tuz buz olmasın; insanlar üzülmesin. Ölümlü bir dünyadayız, ben 64 yaşındayım, ömrüm bitti…

Buğra Toplusoy’un kendi kira geliri var; o parayla geçinebilir.Ceyda’dan ayrılsa da Buğra ile görüşmeyeceğim. Asla ve asla ben oğlumu aramam. Benim oğlumla olan ilişkimde zerre kadar suçum yok. Burada hadise Buğra’nın mektup bırakarak bizi terk etmesi..Buğra gelip özür dilerse, bizden izinsiz yurt dışına gittiğini, bizden aldıklarını satıp batırdığını söyleyip özür dilerse o zaman konuşuruz. Gelecek özür dileyecek, gelip özür dilemezse de kendisi bilir.

O FOTOĞRAFLARI KİM SERVİS ETTİ

O fotoğrafları bizim aile servis etmedi. Herkes her şeyi konuşabilir ama benim ilişkim yok. Haber bile aldığım yok, kardeşleri duyar diye bahsetmiyoruz. Bu konuları sizden rica ediyorum babanın mevzusu olmasın benim adım geçmesin kendi bilicekleri iş, yetişkin insanlar lütfen. Rica ediyorum adım buralarda geçmesin, çok teşekkür ediyorum daha fazla konuşmak istemiyorum.