CEYHAN’DA KENTSEL DÖNÜŞÜM TOPLANTISI

CEYHAN’DA KENTSEL DÖNÜŞÜM TOPLANTISI

Adana’nın Ceyhan İlçe Belediye Başkanı Alemdar Öztürk, Ceyhan Ticaret Borsası (CTB) yönetimi ile bir araya gelerek kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında bilgi verdi.
CTB Meclis Başkanı Mustafa Aydar, Borsa Başkanı Memici Güleçyüz ile yönetim kurulu ve meclis üyeleriyle bir araya gelen Öztürk, kentsel dönüşüm alanı içerisine giren Ceyhan Ticaret Borsası’nın yeni yeri hakkında görüştü.
Ceyhan’da göreve geldikleri ilk günden beri ilçeye hizmet etmek için gayretle çalıştıklarını ifade eden Öztürk, özellikle 1998 Ceyhan depreminden sonra Ceyhan’ın hak ettiği noktaya gelemediğini ifade etti.
30 Mart yerel seçimlerinde Ceyhan’ı iktidarla buluşturup bu sinerjiyi herkese yansıtacaklarını söylediğini belirten Öztürk, “Bu amaçla göreve geldiğimiz günden bu yana tüm gayretimizle çalışıyoruz. Hizmet yolunda en büyük projelerimizden biri TOKİ diğeri de 270 dekarlık alanda yapacağımız kentsel dönüşüm çalışmalarıdır. Projenin onayı ile birlikte etüt çalışmaları bitti, mimari proje çalışmaları hızla devam ediyor. Kentsel dönüşümü ilk etapta adliye binası ile Özmaya arasında kalan bölgede başlatmayı planladık" dedi.