CHP Bursa Milletvekili Ceyhun İrgil veda etti

CHP Bursa Milletvekili Ceyhun İrgil veda etti

CHP Bursa Milletvekili Ceyhun İrgil, AKP-MHP ittifakının jet hızıyla aldığı baskın seçim kararının TBMM'de kabul edilerek yasalaşmasının ardından sosyal medya hesabı Twitter'dan Meclis'e veda mesajı paylaştı.

Seçildiği zaman tek dönem vekillik yapacağını ve tekrar aday olmayacağını açıklayan İrgil, veda mesajında "Bu süreçte birlikte çalıştığımız, yol arakadaşlığı yaptığımız herkese çok teşekkür ederim. Vicdanen huzurlu olarak görevi tamamladım duygusu ile güzel günlerde buluşmak dileğiyle..." ifadelerini kullandı. İrgil'e bu paylaşımından sonra mesaj yağdıran takipçileri milletvekilliğini bırakmamasını istedi. Milletvekilliği sırasında yaptığı çalışmalar nedeniyle teşekkür eden duygu yüklü mesajlar bırakan takipçilerine siyaseti bırakmadığını ifade eden İrgil, verdiği sözü yerine getirdiğini belirtti.

İrgil, "Verilen sözler tutulmak içindir. Eğer şimdi sözümü tutmayıp devam etsem güvenebilir misiniz? Güven duygusunu kaybetmektense milletvekilliğini kaybetmeyi yeğlerim. Siyaseti tek aracı TBMM değil. Bu ülkenin milyonlarca yurtsever insanı vekil olmadan da çaba harcıyor." dedi.