CHP'den flaş Abdullah Gül açıklaması

CHP'den flaş Abdullah Gül açıklaması

Abdullah Gül'ün CHP'nin adayı olacağı yönündeki iddialar üzerine Yalova Milletvekili Muharrem İnce'nin gösterdiği tepkinin ardından CHP'den bu iddiaya ilişkin bir açıklama daha geldi. Gül'ün adaylığıyla ilgili iddialara CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel Twitter üzerinden tepki gösterdi.

Bülent Tezcan'dan Abdullah Gül yanıtı

Önce Parti Sözcüsü Bülent Tezcan'ın doğrudan Gül'ün adaylığıyla ilgili bir soru üzerine, "Geniş katılımlı bir ittifakın peşindeyiz. Herhangi bir isim üzerinde rezervimiz yok" açıklaması geldi. 

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel ise konuyla ilgili Twitter'dan şu açıklamayı yaptı: "Yeter... Bu kadar spekülasyon canımıza tak etti. Bütün amaç bizim içimizde bir tartışma yaratıp moralimizi düşürmek CHP’nin gündeminde Abdullah Gül diye bir isim olmadı, şimdi de yok, olmayacak da."

Veli Ağbaba'dan da tepki: 'Adayımız değil'

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba da Twitter'dan yaptığı açıklamada, "Cumhuriyet Halk Partisi’nin gündeminde Abdullah Gül gibi bir tartışma yoktur, kendisi adayımız da değildir. CHP’ye yönelik günlerdir algı operasyonu sürdürenlere duyurulur" diye yazdı.