Chp Giresun İl Başkanlığı’nda Görev Değişimi

Chp Giresun İl Başkanlığı’nda Görev Değişimi

CHP Giresun İl Başkanlığın’da görev değişimi yaşandı. Milletvekilliği aday adaylığı için il başkanlığından istifa eden Eşref Karaibrahim’in yerine Sinan Kitapçı atandı.
Parti binasında düzenlenen devir teslim töreninde konuşan Eşref Karaibrahim, önce partisi, sonra halk yetki verirse mecliste, vermez ise partiye her alanında hizmet etmeye devam ereceğini söyledi.
Görev değişiminin bir bayrak yarışı olduğunu ifade eden Karaibrahim “ Bilindiği gibi milletvekilliği için il başkanlığından istifa ettim. Yeni görevi ise Selim Kitapçı arkadaşımıza devrediyorum.CHP Giresun’da başarılı bir örgüttür.Ev ev geziyor halkımızla kucaklaşıyoruz.Tüm teşkilatımız güzel çalışmalara imza atıyor. Bu bir bayrak yarışıdır, elim her daim taşın altında olacaktır. Yolumuz iktidar olacaktır" dedi.
Yeni görevi devralan Selim Kitapçı da CHP’nin iktidarı için mücadele edeceğine vurgu yaparak “Önümüzdeki seçimlerde başarılı olmak zorundayız. Türkiye çok kötü yönetiliyor, Türkiye’nin CHP’ye ihtiyacı var. Türkiye Cumhuriyeti CHP iktidarı ile normalleşebilir. İşimiz çok zor olsa da CHP’nin iktidarı için mücadele vereceğiz’ diye konuştu.