Chp İl Başkanı Arı, “birlik, Bütünlük Yakaladık”

Chp İl Başkanı Arı, “birlik, Bütünlük Yakaladık”

CHP Antalya İl Başkanı Cavit Arı, Korkuteli ilçe teşkilatına yaptığı ziyarette hemşehrisi olan partililerine hitabetti.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Antalya İl Başkanı Cavit Arı, ilçe teşkilatları ziyaretlerine memleketi Korkuteli ile devam etti. Göreve seçilmesinin ardından ziyaretlerine Gündoğmuş, Akseki ve İbradı ile başlayan CHP Antalya İl Başkanı Cavit Arı’ya Korkuteli ziyaretinde İl Sekreteri Şefik Dirgen, İl Saymanı Bülent Erol, İl Bilişim Sorumlusu Muammer Saygılı ve başkan yardımcısı İlhan Buğdaycı başta olmak üzere yönetim kurulundan bir çok partili eşlik etti.
CHP Korkuteli İlçe Başkanı Mustafa Asım Tatoğlu, ilçe teşkilatı binasındaki buluşmada Arı’ya CHP Korkuteli’nde yönetim değişikliğine ihtiyaç olduğunu söyledi. Görev süresinin uzunluğu ve iki önemli seçimin, Türkiye’deki pek çok teşkilatta olduğu gibi Korkuteli teşkilatında da yorgunluk oluşturduğunu belirten Tatoğlu, 2015’de yapılacak genel seçimlerin de önemine vurgu yaparak, böylesi önemli bir seçimde azami başarı için değişim düşüncesinde olduklarını belirtti.
CHP Antalya İl Başkanı Cavit Arı ise ilçe örgütünün değişim talebini, öncelikle ilçeden gelecek önerileri de dikkate alarak il yönetim kurulunda değerlendireceğini ifade etti. Arı, konuşmasında il yönetimi olarak hedefleri ve hedeflere ulaşabilmek için yapacakları çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Cumhuriyet Halk Partisi’ni Antalya’da yeniden birinci parti yapma iddiasıyla bu göreve talip olduklarını belirten Arı, bu iddiayı gerçek kılmak adına kolları sıvadıklarını anlattı. Göreve geldikleri 1 ay zarfında büyük bir birlik bütünlük havası yakalandığını detaylandırarak anlatan Arı, bunu büyüterek devam ettireceklerini söyledi.