CHP İstanbul Milletvekili oyuncu olmak istiyor!

CHP İstanbul Milletvekili oyuncu olmak istiyor!

Radyospor'da Emir Ekşioğlu ve Özge Şen'in sorularını yanıtlayan CHP İstanbul Milletvekili Melda Onur, "Sitcom'da rol almayı çok isterdim" dedi.

İşte Melda Onur'un programdaki satırbaşları:

''Beşiktaşlıyım ama Trabzonspor kazanınca üzülmem''

Babam Trabzonsporlu ve ben de bu yüzden ileri yaşlarıma kadar Trabzonsporlu olarak büyütüldüm. Ama babam İstanbul takımları arasında da benim gibi Beşiktaş'ı destekler, sadece Trabzonspor-Beşiktaş maçlarında Trabzonspor'u destekler. Ben de öyleyim, Trabzonspor-Beşiktaş maçlarında kim kazanırsa kazansın üzülmüyorum.

''Tv'de bir şey yoksa maç izlerim''

Futbolun çok yakın takipçisi değilim ama ilgileniyorum diyebilirim. Mesela Dünya Kupası'nı çok severim. Dünya Kupası olduğunda televizyonda o açıktır. Ayrıca bir şey bulamazsam televizyonda açar bir maç izlerim. Ama öyle fikstürleri, oyuncuları falan pek bilmem tabii.

''Müebbet değil ilelebet çarşı!''

Çarşı ile Gezi sürecinde diyaloğumuz oldu. Çarşı için müebbet isteniyomuş. Olacak iş değil tabii ki Çarşı o zaman ortaya çıkan bir terör örgütü değil sonuçta. İddianame diğer birçok iddianame gibi saçma. Ben de şey diyorum müebbet değil ilelebet Çarşı. Duruşmada da yanlarında olacağız.

''Kick boks'ta iyiyimdir''

Anneme babama serzenişim vardır; bu kadar çok taşınmasaydık voleybolcu olurdum diye. Çok isterdim ama yapamıyorsunuz ki gittiğiniz yerlerde mümkün değildi. Sarıkamış'ta okuduğumuz okul sonradan yapılmıştı, müdürün evinin altında ders görüyorduk. Bir de ben çok meraklıyımdır mümkün olduğu kadar salon sporları yapıyorum. Kick Boks yaptım mesela beş yıl kadar. Hâlâ da çok seviyorum fırsatım olsa yine yaparım eldivenlerim duruyor. Beni çok rahatlatan bir spordur Kick Boks.

''Sitcom'da rol almak isterdim''

Sitcom'da rol almayı çok isterdim. Acayip isterdim bir sitcom projesinde kısa da olsa rol almayı çok isterdim. Yapmak istediğiniz şeyler oluyor hayatta bunu da yapsam çok harika olurdu. Çok keyif alırım, burdan da duyuralım; tekliflere açığım!

''Amatör şarkıcıyım''

Hiç radyo programı da yapmadım bunu da isterdim ama müzik programı yapacağım. Müzik benim için ayrı aynı zamanda amatör şarkıcıyımdır.