Chp Kadın Kolları Myk Üyesi Düriye Taş:

Chp Kadın Kolları Myk Üyesi Düriye Taş:

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kocasinan Kadın Kolları Teşkilatı’nün düzenlediği basın açıklamasına katılan CHP Kadın Kolları MYK Üyesi Düriye Taş,"Çocuk gelinler ve kayıt dışı çalışan kadınların barınacağı yer CHP’dir" dedi.
CHP Kocasinan Kadın Kolları Teşkilatı, 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele ve Dayanışma Günü sebebiyle basın toplantısı düzenledi. Düzenlenen basın açıklamasında konuşan, CHP Kadın Kolları MYK üyesi Düriye Taş “Bugün burada tesadüfü bir duruşma için bulunuyoruz. Dün sizlerin de bildiği gibi Ali İsmail Korkmaz’ın duruşması için buradaydım. Arkadaşlarımın bu basın açıklamasında onların yanında olmak, onlara güç vermek için buradayım. Kayseri kadın kollarımız inanıyorum ki Kayseri’de partimizi iktidara taşımak için büyük bir mücadele veriyorlar. Bu konuda bütün Kayserili kadınlarımıza söylüyorum. Cumhuriyet Halk Partisi sizin eviniz şiddeti, çocuk gelinleri, geleceği, kayıt dışı çalışan kadınlarımızı bunların tek barınacağı yerdir” dedi.
CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Hilal Dokuzcan da , “2014 Türkiyesi’nde kadınların, çocukların ve emekçilerin öldürüldüğünü söyleyerek, “ Kadın cinayetleri, intiharları, taciz ve tecavüz olayları artarak devam ediyor. Kadınlar hiçbir dönem yaşamadıkları kadar baskı ve şiddet altındadır. 25 Kasım kadına yönelik şiddete karşı Uluslararası Mücadele ve Dayanışma Gününde kadın mücadelesinin ve örgütlü birlikteliğinin önemini bir kez daha vurgulamak istiyoruz. Kadınlar mutlu, özgür ve huzurlu yaşasın diyoruz” şeklinde konuştu.