Chp Lideri Kılıçdaroğlu, Akademisyenlerle Kuşadası’nda Biraraya Gelecek

Chp Lideri Kılıçdaroğlu, Akademisyenlerle Kuşadası’nda Biraraya Gelecek

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, daha önce İzmir ve İstanbul’da bir araya geldiği akademisyenlerle bu kez Kuşadası’nda buluşacak. Basın mensuplarına, parti örgütüne kapalı olacak toplantının sabah başlayıp akşam saatlerine kadar süreceği öğrenildi.
Daha Önce İstanbul’da akademisyenler ve sanatçıklarla, İzmir’de ise akademisyenlerle bir araya gelen CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, bu kez Aydın’ın Kuşadası ileçesinde benzer bir toplantı düzenliyor. Bu toplantıya kimlerin katılacağı açıklanmazken Kılıçdaroğlu’nun Türkiye’deki çeşitli üniversitelerden ve kentlerinden siyaset uzmanı, analist ve akademisyenlerle buluşacağı öğrenildi.
Pazar günü sabah 10.00’da başlayacak toplantı akşam 18.00’de son bulacak. Basın mensuplarının ve parti örgütünün katılamayacağı toplantıya parti adına Kemal Kılıçdaroğlu ve kurmaylarının katılacağı bildirildi.
CHP Aydın İl başkanı Hikmet Saatçi, konuyla ilgili kendilerine şuana kadar bir program ulaşmadığını belirterek, “Biz Sayın genel başkanımızın 10.00’da Kuşadası’nda olacağını biliyoruz. Biz toplantıya katılamayacağız. Tabi genel başkanımızı karşılamak ve uğurlamak için orada olacağız. Bize şuana kadar program gelmediği için toplantının hangi otelde yapılacağını dahi bilmiyoruz” dedi.