Haberin Adresi
16° Bursa

Bursa

16°

Bursa

Çarşamba

/

Perşembe

12°/

Cuma

12°/

Cumartesi

10°/

Pazar

/

Pazartesi

18°/

Haberin Adresi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Diğer

CHP yeni emniyet müdürünü ziyaret etti

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bursa İl Başkanı Zafer Yıldız ve yönetim kurulu üyeleri, İl Emniyet Müdürü Selami Yıldız’ı makamında ziyaret etti.

Yayınlanma:

Sabri Durmuşlar’dan boşalan İl Emniyet Müdürlüğü koltuğuna oturan Selami Yıldız, ziyaretten duyduğu memnuniyeti, “ilk kez görev yaptığım Bursa’da ana muhalefet partisi olan Cumhuriyet Halk Partisi’nin il başkanı ve yönetim kurulu üyelerinin teveccühü benim ve teşkilatım için çok anlamlı. Ziyaretiniz için teşekkür ederim” sözleriyle dile getirdi. Bursa’nın asayiş ve güvenlik açısından küçük sorunları olduğunu kaydeden Yıldız, el ele vererek her sıkıntıyı aşacaklarını belirtti.
CHP İl Başkanı Zafer Yıldız da yaptığı konuşmada Bursa’nın yeni göçlerle büyüdüğünü ve trafik başta olmak üzere kentte bazı sorunların baş gösterdiğini belirtti. Emniyet teşkilatının elinden geleni yaptığına şahit olduklarını dile getiren Yıldız, “Bizler her konuda yanınızdayız. Danışmak istediğiniz konularda telefon etmeniz yeterli. Bursa’nın huzuru için çalışıyorsunuz. Şahsınızda tüm emniyet teşkilatına kolaylıklar dilerim” dedi.
Ziyarette CHP İl Başkanı Zafer Yıldız’ın yanı sıra yönetim kurulu üyeleri; Nazım Sevgel, Kahraman Atlı, Ahmet Özdemir, Orhan Aslan ile İl Sekreteri Yasemin Tursun da hazır bulundu.
 

author avatar
Haberin Adresi İnternet Editörü
Haberinadresi.com internet editörü. Gündem, ekonomi, spor ve birçok konuda haberin hazırlanması ve haber okuyucularına sunulmasını sağlamaktadır.

İlgili Haberler