CHP'den seçim öncesi flaş karar!

CHP'den seçim öncesi flaş karar!
CHP, 2015 seçim bildirgesini, "toplumun her kesiminin taleplerini dikkate alarak" hazırlayacak.

Daha önce madencilerle, öğrencilerle, taşeron işçilerle, çiftçilerle ve çeşitli sivil toplum kuruluşlarıyla bir araya gelen Kılıçdaroğlu, yeni yılda emeklilerle, muhtarlarla, esnafla, çevrecilerle, mevsimlik tarım işçileriyle ve atanamayan öğretmenlerle buluşacak.

Seçime yönelik çalışmalarla ilgili açıklamada bulunan CHP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Bekaroğlu, "Geleceği Birlikte Kuruyoruz" buluşmaları kapsamında, toplumun her kesimiyle görüşmelerinin sürdüğünü, toplantılar yapmaya devam ettiklerini söyledi.

Seçim kampanyalarının birinci evresinde, talepleri belirleyeceklerini, ikinci evresinde ise seçim bildirgesini hazırlayacaklarını kaydeden Bekaroğlu, "Seçim bildirgemiz, örgüt üyelerimiz ve toplumun her kesiminden insanlarımızla hazırlanacak. Coşku ve güven oluşturacak bir seçim kampanyası yapacağız" dedi.

Partisinde aday belirlemeye yönelik çalışmaların sürdüğünü, örgütlerin eğitimden geçirildiğini belirten Bekaroğlu, akademisyenler ve aydınlarla da görüş alışverişinde bulunduklarını ifade etti.

Seçime ilişkin araştırmalar yaptıklarını, teknik ekipler oluşturduklarını anlatan Bekaroğlu, kimsenin kimliğine, dinine, mezhebine bakmadan, "hak ve özgürlükler" başlığı altında çalışmaları sürdürdüklerini söyledi.

Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun daha önce madencilerle, öğrencilerle, taşeron işçilerle, çiftçilerle ve çeşitli sivil toplum kuruluşlarıyla bir araya geldiğini hatırlatan Bekaroğlu, yeni yılda, Kılıçdaroğlu'nun, emeklilerle, muhtarlarla, esnafla, çevrecilerle, mevsimlik tarım işçileriyle ve atanamayan öğretmenlerle buluşacağını kaydetti.