Chp’li Aday Adayı İlhami Aygun: "başarı İçin Takım Çalişmasi Şart"

Chp’li Aday Adayı İlhami Aygun: "başarı İçin Takım Çalişmasi Şart"

CHP’den Tekirdağ Milletvekilli Aday Adayı olan İlhami Özcan Aygun, başarı için ekip ruhu ve takım çalışmasının şart olduğunu vurguladı.
CHP Tekirdağ Milletvekili Aday Adayı İlhami Özcan Aygun, Tekirdağ’ın Malkara ilçesini ziyaret etti. Aygun, Malkara’da gerçekleştirdiği ziyarette kendisini tanıtıp seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ettiklerini belirtti. Malkara’da faaliyet gösteren Saygın Malkara Gazetesi bürosunda gerçekleşen ziyarette Aygun’un yanı sıra, eski CHP İl Yöneticisi Necmettin Mercan, CHP Malkara eski İlçe Başkanı Sermet Gülcivan, Saygın Malkara Gazetesi İmtiyaz Sahibi Ali Kemal Önder ile Tevfik Gürtunca yer aldı.
Parti içi demokrasinin önemli olduğuna inandığını söyleyen Aygun, "Biz sandıktan yanayız, kontenjan adayı olmadan ön seçim yapılmalı. Böylece parti içi demokrasi işletilerek sonucuna herkes saygı duymalıdır" dedi. Aygun, kendisinin Ziraat Mühendisi olduğunu belirterek, Trakya tarımının önemini ve sorunlarını dile getireceğini, çözümü için de projeleri olduğuna değindi.
"EN ÖNEMLİ ROL AİLEMİZ"
Malkara’ya evlerine geldiği söyleyen Aygun, örgütün içinden geldiğini belirterek, "Bizim en önemli faktörümüz ailemiz. Partimizi gençleştirdik, kadınlarımızı arttırdık. Başarı için ekip çalışması ve ekip ruhu her zaman şarttır. Örgütün başı olarak uzun süre görev yaptım. 1998’den bu yana il ve ilçe yöneticiliği, Merkez İlçe Başkanlığı görevlerini yürüttüm. CHP’de emeklerim var. Parti içinde aldığım tüm görevleri başarıyla yaptığıma inanıyorum. Gençleri ve kadınlarımızı önemsiyoruz. Üye sayımız her geçen gün artıyor. Örgütümden izin almaya geldim. Malkara’ya yine geleceğim. Mahallelere ineceğiz. Çalışmalarımız devam ediyor. Bizler ülkemizi birlikte yönetmeye talibiz" dedi.
Saygın Gazetesi İmtiyaz Sahibi Ali Kemal Önder de, Aygun’a gerçekleştirdikleri ziyaretten ötürü teşekkür ederek, seçim ve saha çalışmalarında başarılar diledi.