Chp’li Özkes’ten Çorum Teşkilatı’na Teşekkür Ziyareti

Chp’li Özkes’ten Çorum Teşkilatı’na Teşekkür Ziyareti

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul milletvekili ve Parti Meclisi üyesi İhsan Özkes, CHP Çorum İl Başkanlığı’nı ziyaret etti.
CHP’nin 18. Olağanüstü kongresinde kullanılan oyların 665’ini alarak Parti Meclisine ilk sıradan giren milletvekili İhsan Özkes, parti binasında düzenlediği basın toplantısında bütün partililere teşekkür etti.
PM’ye yüksek oyla seçilmesine birkaç açıdan bakılması gerektiğini dile getiren Özkes, “CHP’nin dine ve dindara bakışıyla ilgili ileri geri öteden beri sözler söylenir yazılar yazılıyordu. Emekli müftüyüm. Yıllarımı camilerde geçirmişim, cemaatle hemhal olmuşum. Yaklaşık 5 yıldır PM üyesi, 3.5 yıldır da İstanbul milletvekili olarak partime ve ülkeme hizmet etmeye çalışıyorum. CHP delegasyonu emekli bir müftüyü en yüksek oyla seçerek baş tacı ettiğini ortaya koydu. Dine ve dindara mesafeli olmadığını, din ve dindarla sorunun bulunmadığını onu baş üstü ettiğini, bağrına bastığını ve en yüksek oyu vererek büyük bir değer verdiğini ortaya koydu. Bu altı çizilmesi ve üzerinde durulması gereken bir konu” dedi.
Kongrede partililerin şahsına gösterdiği ilgiden dolayı memnun olduğunu dile getiren Özkes, ilk teşekkür ziyaretini doğup, büyüdüğü Çorum’a yaptığını açıkladı.
Özkes, kongrede kendisine destek olan CHP İl Başkanı Cengiz Atlas, Merkez İlçe Başkanı Ali Rıza Suludere ve parti teşkilatlarına teşekkür etti.