CHPliler Mudanya'da buluştu!

CHPliler Mudanya'da buluştu!
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bursa İl Yönetimi, ziyaretlere devam ediyor. İl başkanı Zafer Yıldız ve yönetimi, CHP İlçe Başkanlığı’nın ardından Mudanya Belediyesi’ne geçerek Başkan Hayri Türkyılmaz ile görüştü.

2015’te TARİHE İMZA ATACAĞIZ

Ziyarette konuşan CHP Mudanya İlçe Başkanı Selahattin Avcı, genel seçimlerin var olma ya da yok olma niteliğini taşıdığını belirterek 2015’in CHP’nin tarihe imza atacağı bir dönem olacağını söyledi. Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun Bursa programının da oldukça başarılı geçtiğini söyleyen Başkan Avcı, vatandaşla doğrudan buluşmanın mitinglerden daha etkili olduğuna dikkati çekti.
Daha sonra konuşan İl Başkanı Zafer Yıldız ise, ilçe örgütlerinin bir vücudun parçaları gibi çalıştığını söyleyerek, Mudanya’nın genel seçimlerde beklentilerin üzerinde bir performans sergileyeceğine inandığını dile getirdi.

YILDIZ’IN İKİNCİ DURAĞI “HALKIN BELEDİYESİ”


İlçe örgütünün ardından, Mudanya’nın CHP’li Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz’ı ziyaret eden Yıldız ve yönetim kurulu üyeleri, Nilüfer’le başlayan başarının Mudanya’da devam ettiğini söyledi. Mudanya halkının belediyeden memnun olduğunu belirten Yıldız, Türkyılmaz’ın başarısının ilçede genel seçimlere etki etmesini beklediklerini söyledi.

“Vatandaşın arasında gezerken, beni seven herkesten CHP için oy istiyorum” diyen Başkan Türkyılmaz ise, halkçı ve sosyal demokrat belediyeciliğin en güzel örneklerini Mudanya’da uygulamak istediklerini dile getirdi. Türkyılmaz’ın makamının girişindeki “Halkın Belediyesine Hoş Geldiniz” yazısı ise dikkatlerden kaçmadı.

Ziyarete, il yönetim kurulu üyeleri; Nevzat Sevgel, Bünyamin Yiğit, Kahraman Atlı, Hülya Atalay, Ufuk Ulu, Mesut Bilik, Ali Sarı, Ahmet Özdemir ile İl Sekreteri Yasemin Tursun da katıldı.