Çiçek başlamadan bitti

Çiçek başlamadan bitti

Daha önce Eylül ayında ekrana gelmesi planlanan ancak yayın tarihi Ekim ayına ertelenen Çiçek dizisi iptal edildi. Show Tv ekranlarında tanıtımları dönen ve başrollerini Sedef Avcı, Engin Hepileri, Başak Daşman ve Nisa Melis Telli gibi isimlerin paylaştığı Çiçek dizisi başlamadan bitmiş oldu. Show TV yönetimi ilk bölümleri çekilen diziyi yayınlamama kararı aldı.

Yapımcılığını Akademi Prodüksiyon'un yaptığı, senaryosunu Onur Uğraş'ın kaleme aldığı, yönetmenliğini Bora Onur'un üstlendiği dizi bir aile hikayesini konu alıyordu. Dizinin başka bir kanalda yayınlanıp yayınlanmayacağı ise henüz belli değil.

ÇİÇEK'TE KİM HANGİ ROLDE OYNUYORDU

Yapımcılığını Akademi Prodüksiyon'un, üstlendiği dizinin başrollerinde, Sedef Avcı (İlknur), Engin Hepileri (Şahin), Başak Daşman (Sedef), Nisa Melis Telli (Çiçek), Ceren Şekerci (Sevgi), Emir Benderlioğlu (Rıfat), Leyla Göksun (Elif), Bülent Şakrak (Zafer), Barış Hayta (Fatih), Kaan Ürkmez (Ozan), Meriç Başaran (İlknur anne), Murat Serezli (Fikret), Ege Kökenli (Defne), Tevfik Yapıcı (Dede) ve Fatma Karanfil'in (Nine) yer alıyor.