Çiçekkdaği İlçesine Yeni Myo Binası

Çiçekkdaği İlçesine Yeni Myo Binası

Çiçekdağı Belediye Başkanı İsmail Deniz ve Çiçekdağı Kaymakamı Yusuf Turhan Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Rektörü Kudret Saylam’ı makamında ziyaret etti. Ziyaret sonunda ilçe Belediye başkanı İsmail Deniz ilçeye yeni kazandırılacak MYO müjdesini verdi.
Çiçekdağı Belediye Başkanı İsmail Deniz ziyaret sonrası yaptığı açıklamada, "Çiçekdağı Boyalık Mahallesinde Bulunan ve Ahi Evran Üniversitesine Belediyemiz Tarafından Bağışlanan Arsa Üzerine Yapılacak Olan Ahi Evran Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Projesi Tamamlanmış Olup İhale Aşamasına gelmiştir. Yapılacak Olan Meslek Yüksekokulunun İlçemize Hayırlı ve Uğurlu Olmasını Temenni Ediyorum’’ dedi.
Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Rektörü Kudret Saylam Çiçekdağı’na kazandırılacak olan yeni Meslek Yüksek Okulu binası ile İlçenin daha da kalkınmaya müsait hale geleceğini belirtti. Saylam, "Projesi tamamlanarak yapım aşamasına gelen Meslek Yüksek Okulu’nun Kırşehir’e ve Çiçekdağı İlçemize hayırlı olmasını diliyorum" diyerek, ziyaretlerinden dolayı Çiçekdağı Belediye Başkanı İsmail Deniz ve Çiçekdağı Kaymakamı Yusuf Turhan’a teşekkür etti.