Çiğli Belediyesi’nden Sasalı’ya Üç Park

Çiğli Belediyesi’nden Sasalı’ya Üç Park

Çiğli Belediyesi daha yeşil bir Çiğli için park ve yeşil alan düzenlemelerine ara vermeden devam ediyor. Bu amaçla Sasalı’da projelendirilen 3 adet parkın yapımına başlandı.
Çiğli Belediyesi park ve yeşil alan düzenlemelerine bir yenisini daha ekleyerek, Sasalı’nın çeşitli mahallelerinden başlamak üzere Çiğli’nin birçok yerinde park yapım çalışmalarına başladı. Sasalı’da 32. ve 42. sokakların kesiştiği yerde 3 bin metrekarelik, 128. sokakta 4 bin metrekarelik ve 172. sokakta ise 3 bin metrekarelik olmak üzere 3 adet parkın yapımı büyük hızla devam ediyor.
Parklarda, modern kent mobilyaları, çocuk oyun grupları, fitness alanları ve otoparklar, tenis kortu, spor sahası, yeşil alanlar ve kafeterya gibi birçok detay düşünüldü. Modern tasarımı ve estetik görüntüsüyle Çiğlililere hizmet vermesi planlanan parklar sayesinde, vatandaşların huzur ve güven içinde yararlanabileceği sosyal alanların oluşturulması amaçlanıyor. Halkın ihtiyaçlarına uygun hazırlanacak olan parkların çok yakında hizmete girmesi planlanıyor.
Park yapım çalışmalarını inceleyen Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan, teknik ekipten çalışmalarla ilgili bilgi aldı. Sasalı mahallesinden başlamak üzere Çiğli’nin birçok mahallesine yapılması düşünülen park projeleriyle kente soluk aldırmayı sürdüreceklerini belirten Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan, “İlçemizin her yerinin, her mahallesinin vatandaşlarımızın rahatı, huzuru ve mutluluğuna hizmet etmesi için uğraşıyoruz. Bu heyecanla 3 yeni park projesini daha hayata geçireceğiz. Sasalı’nın yeşil dokusunu zenginleştirmek ve vatandaşlarımıza yeni nefes alanları açmak için çalışıyoruz. İnsanların sosyal yaşamına katkı sunan her projenin destekçisi olacağız” dedi.