Çiğli Belediyesi’nin Gıda Bankası Yoksulları Sevindiriyor

Çiğli Belediyesi’nin Gıda Bankası Yoksulları Sevindiriyor

Çiğli Gıda Bankası Yoksulluk ve İşsizlikle Mücadele Derneği, belediyeye kayıtlı binlerce kişiye gıda ve giyecek yardımı yapmaya devam ediyor.
Çiğli Belediyesi ekonomik zorluk yaşayan vatandaşlar için yardım ve destek projesi kapsamında gıda bankası aracılığıyla 8 bin kişiye yardım ediyor. Araçlarla evlerinden alınan vatandaşların gıda bankasına getirilerek beğendikleri giyecekleri almaları sağlanıyor.
Çiğli Belediyesi’nin 15 kalemden oluşan gıda paketleri, geçtiğimiz günlerde teker teker ihtiyaç sahiplerine dağıtıldı. Binlerce vatandaş bu organizasyondan duyduğu memnuniyeti dile getirerek Başkan Arslan ve eşine teşekkürlerini sundular. Gıda yardımları özellikle bayramlarda, eğitim ve öğretim yılı başlarında, yeni yıl başlangıcı ve Ramazan ayında yoğunluk kazanıyor. Kurban bayramı öncesinde yaklaşık bin kişiye erzak ve giyecek yardımı yapıldı.
BAŞKAN ARSLAN: "BİZİM İÇİN ÖNCE İNSAN"
Çiğli Belediyesi’nin ihtiyaç sahibi vatandaşlara yönelik yürüttüğü en önemli projelerinden birinin gıda bankasının kurulması olduğunu belirten Başkan Arslan, “Ne yazık ki ülkemizin bir gerçeği olarak herkes aynı koşullarda yaşayamıyor. Hepimizin ihtiyaçları farklı farklı. Bazı vatandaşlarımızın ekonomik olarak yetişemediği noktalarda desteklenmesi gerekiyor. İşte biz belediye olarak o desteği vermeye çabalıyoruz. Her zaman onların yanındayız olmaya da devam edeceğiz” dedi.