Cihanbeyli’de Parklar Tahrip Edildi

Cihanbeyli’de Parklar Tahrip Edildi

Konya’nın Cihanbeyli İlçe Belediyesi tarafından özellikle çocukların rahatı ve güveni için yapılan parklar kimliği belirsiz kişiler tarafından tahrip edildi.
İlçenin güzel bir şekilde görünmesini, temiz bir ortamın olmasını ve çevrenin temiz bir şekilde kalmasını sağladıklarını belirten, Cihanbeyli Belediye Başkanı Mehmet Kale, yapılan tahribata üzüldüğünü belirterek "Belediyemiz yaşanabilir bir Cihanbeyli için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor" dedi.
Parkların belediyeler tarafından yapıldıktan sonra o bölgede yaşayan herkesin ortak malı olduğunu ifade eden Başkan Kale, "Bu şekilde zarar veren kişiler unutmamalıdır ki buralar aynı zamanda kendilerinin de ödedikleri vergilerle inşa ediliyor. Parkların etrafında oturan mahalle sakinleri bu tür olaylarda hiç vakit kaybetmeden polise ya da zabıtamıza haber versinler. Bu tür çirkin davranışları kimler hangi amaçla yapıyor bilemiyoruz, daha önce de bu ve benzeri tahribatlar yapılıyor olması bizleri oldukça üzmektedir" şeklinde konuştu.
Ayrıca Başkan Kale, parklarda bulunan oturma grupları, banklar, çöp kovaları gibi diğer park malzemelerinin vatandaşlar tarafından düzgün ve özenli bir şekilde, tıpkı kendi evinin malzemesi gibi, kullanmalarını isteyerek bu tür zarar veren kişileri de uyarmalarını istedi.