Cihanbeyli’de Refüjler Demirlerle Kapanıyor

Cihanbeyli’de Refüjler Demirlerle Kapanıyor

Konya’nın Cihanbeyli ilçesinde Ankara-Konya karayolu üzerinde vatandaşların can güvenliği tedbirini almak için refüj demir ferforje ile kapanıyor.
Yıllardır yaya kazasına sebebiyet veren Ankara-Konya karayolu AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Kabakcı, Cihanbeyli Kaymakamı Ahmet Gencer ve Cihanbeyli Belediye Başkanı Mehmet Kale’nin girişimleri ile karayolu üzerinde bulunan refüjler demir ferforje ile kapanmaya başlandı. Kazaya sebebiyet vermemesi için Ankara-Konya karayolu üzerindeki refüjler demir ferforjeyle kapatılarak yayaların güvensiz geçişleri engellenecek.
Çalışmaları yerinde inceleyen Cihanbeyli Belediye Başkanı Mehmet Kale, “Yaklaşık 3 kilometrelik alanın çitle kapatarak yayalarımızın güvensiz geçitlerini engellemiş bulunmaktayız. Yıllardır en büyük sıkıntı olan güvensiz yaya geçişleri ile beraber birçok vatandaşlarımız hayatını kaybetmiştir. Bunun önüne geçmek için refüjlerimizi demir ferforje ile kapatıyoruz. Vatandaşlarımızın can güvenliği için altgeçitleri kullanmaları gerekmektedir” dedi.