ÇIKAN YANGINDA 2 ÇOCUK ÖLÜMDEN DÖNDÜ

ÇIKAN YANGINDA 2 ÇOCUK ÖLÜMDEN DÖNDÜ

Batman’da, bir evde çıkan yangında 2 çocuk ölümden döndü.
Olay, Cumhuriyet Mahallesi’nde bulunan bir evde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Aziz Nas isimli şahsın ikamet ettiği evde henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. Yangında maddi hasar oluşurken, Nas ailesinin çocukları Enes (10) ile kardeşi Eren Nas (6) yaralandı. Ellerinde ve yüzlerinde yanıklar oluşan iki kardeş, alevlerin arasından kurtarılarak hastaneye kaldırıldı. Yapılan tedavilerinin ardından taburcu edilen ve hayati tehlikeyi atlatan Nas kardeşler, oluşan yanıklar nedeniyle ellerini kullanamıyor.
Asgari ücretle çalıştığını anlatan Aziz Nas, sabah saatlerinde çocuk odasında çıkan yangında alevlerin evini sardığını, iki oğlunun yaralandığını belirterek şöyle dedi:
"7 yıl önce aynı gün, aynı saatte ve aynı oda da gene yangın çıktı. O zaman da bütün eşyalarımız yanmıştı. Uzun süren çabalar sonucunda evimi onardım, eşyaları borçlanarak yeniledim. Şimdi ise ikinci kez aynı olay başımıza geldi. Bu sefer iki çocuğumu alevler arasından yaralı olarak kurtardık. Asgari ücretle çalışıyorum, evimi onaracak ve eşyaları alacak imkanım yok. Bu nedenle yetkililerin desteğine ihtiyacım var."
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.