Cimbom Tarık Çamdal'ın peşine düştü!

Cimbom Tarık Çamdal'ın peşine düştü!

Galatasaray'ın yeni teknik direktörü Cesare Prandelli, dün gerçekleşen imza töreninin ardından Sarı-Kırmızılı kulübün patronu Ünal Aysal'la görüştü. İlk etapta mutlaka kadroya yerli bir bek takviyesi isteyen İtalyan hocanın talebi üzerine Aysal, Eskişehirspor Başkanı Mesut Hoşcan'ı aradı. Tarık Çamdal'ı transfer etmek istediklerini net şekilde bildiren Aysal, Hoşcan'ın 5 milyon Euro'luk talebiyle karşılaştı.

Böyle bir ücretle yerli piyasadan kesinlikle oyuncu almayacaklarını ileten Aysal ise takımdan 2 oyuncu seçmelerini, para artı takas formülüyle bu işi bitirebileceklerini anlattı. Hoşcan'ın ise hocaları Ertuğrul Sağlam'la görüşmek için izin istediği belirtildi. Gecenin ilerleyen saatlerinde yaşanan gelişmeler de, tarafların anlaşmak üzere olduğunu gösteriyor. Son duruma göre, Galatasaray'ın gözden çıkardığı para 2.5 milyon Euro artı 2 oyuncu.Bu futbolculardan biri Lucas Ontivero.

Yerli konusunda ise Es Es'in Yekta Kurtuluş'u talep ettiği, Galatasaray'ın ise Yiğit Gökoğlan ya da Sercan Yıldırım'ı önerdiği belirlendi.