Haberin Adresi
16° Bursa

Bursa

16°

Bursa

Çarşamba

/

Perşembe

12°/

Cuma

12°/

Cumartesi

10°/

Pazar

/

Pazartesi

18°/

Haberin Adresi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Dünya

Cinsel organına taktığı yüzüğü doktorlar cıvata keskisi ile çıkardı

Cinsel organına taktığı metal yüzüğü çıkaramayan adam hastaneye başvurdu. Doktorlar adamın organının sıkıştığı yüzüğü cıvata keskisi ile çıkardı.

Yayınlanma:
Cinsel organına taktığı yüzüğü doktorlar cıvata keskisi ile çıkardı

Tayland’ın başkenti Bangkok’ta yaşayan adı açıklanmayan adam, fantezi olsun diye cinsel organına geçirdiği metal yüzükten kendi imkanlarıyla kurtulmaya çalıştı. Türlü denemeleri sonuçsuz kalan ve çektiği acıya daha fazla dayanamayan adam hastaneyi telefonla arayarak yardım istedi. Acil servisin gönderdiği ambulansla hastaneye getirilen adamın cinsel organına takılı haldeki yüzüğü doktorlar 60 santimetre uzunluğundaki cıvata keskisi ve demir testeresinin yardımıyla çıkarmayı başardı.

SAĞLIK ÇALIŞANLARI, MANZARA KARŞISINDA ZOR ANLAR YAŞADI
Erkeklerin ereksiyonun sürekliliğini sağlamak için kullandığı cinsel fantezi oyuncağının son kurbanı, otuzlu yaşlarındaki Taylandlı adamın halini gören sağlık çalışanları manzara karşısında gülmemek için kendilerini zor tuttular. Gönüllü ilk yardım çalışanı Jack Bansakul: “Talihsiz adamın bu fantezi oyuncağını cinsel fantezi ürünleri satan bir dükkandan mı aldığı yoksa bir garajdan mı bulduğu konusunda emin değilim. Fakat cinsel organının ölçülerini doğru almadığı kesin. Cinsel organı büyüdüğünde metal yüzüğü kendisi çıkaramamış.” sözlerini sarf etti.

 

author avatar
Haberin Adresi İnternet Editörü
Haberinadresi.com internet editörü. Gündem, ekonomi, spor ve birçok konuda haberin hazırlanması ve haber okuyucularına sunulmasını sağlamaktadır.

İlgili Haberler