Cinsel tacizde bulunduğu iddiasıyla tutuklandı!

Cinsel tacizde bulunduğu iddiasıyla tutuklandı!

Olay Tosmur Mahallesi'ndeki ilkokulda geçen pazartesi günü meydana geldi. Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni 42 yaşındaki A.K., okula kardeşini getiren lise öğrencisi S.Ö.'ye, okulun müdür yardımcısı olduğunu belirterek birlikte çay içmek için odasına davet etti. İddiaya göre A.K., odasında sohbet ettiği ve lise öğrencisi olduğunu öğrendiği S.Ö.'ye derslerinde yardımcı olabileceğini söyledi, saçlarını okşadı ve öptü. 
Müdür Yardımcısı A.K., daha sonraki günlerde de derslerine yardımcı olabileceği bahanesiyle S.Ö. ile mesajlaşmayı sürdürdü. A.K. iddiaya göre S.Ö.'yü gezmeye götürmek istediği, 2 yıl sonra eşinden boşanıp kendisiyle evleneceği mesajları attı ve 'Sevgilim olur musun?', 'Seni öptüğümde içim kıpır kıpır oldu' ifadelerine yer verdi.
Bunları öğrenen S.Ö.'nün ailesi, A.K. hakkında suç duyurusunda bulundu. Polis tarafından geçen çarşamba günü gözaltına alınan A.K. sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi. Çıkarıldığı Sulh Ceza Mahkemesi'nde suçlamaları reddeden ve kendisine komplo kurulduğunu ileri süren A.K. tutuklandı. Adli soruşturmanın yanı sıra Milli eğitim Müdürlüğü de idari soruşturma başlattı.