Cizre Spor Kulübünden Minik Öğrencilere Mont Ve Ayakkabı Yardımı

Cizre Spor Kulübünden Minik Öğrencilere Mont Ve Ayakkabı Yardımı

Türkiye Futbol Federasyonu Amatör Liginde yer alan Cizre Spor Futbol Kulübü köy okullarında eğitim gören ihtiyaç sahibi anasınıfı öğrencilerine, mont ve ayakkabı yardımı yaptı.
Cizre Spor Futbol Kulübü eğitim ve öğretim yılı 1 sömestri tatilinin başlamasına kısa bir süre kala ilçeye bağlı Düzova Köyü İlk ve Ortaokulu ana sınıfında eğitim gören ihtiyaç sahibi minik öğrencileri, kaban ve ayakkabı yardımında bulundu. Cizre Spor Futbol Kulübünün öğrenciler için hazırladığı yardım Paketleri Kulüp 2 Başkanı Maruf Sefinç, Menderes İlkokulu Öğretmeni Tuba Tursun ve kulüp yöneticileri tarafından köy okuluna götürülerek minik öğrencilere dağıtıldı.
Öğrencilere yönelik yapılan yardım ile ilgili kısa bir açıklama yapan Cizre Spor Kulübü 2. Başkanı Maruf Sefinç, “Düzova Köy okulu öğrencilerine bugün Cizre Spor Kulübü Ailesi olarak yardımda bulunduk. Okullarda eğitim gören ihtiyaç sahibi öğrencilerimize sahip çıkıyoruz ve çıkmaya da devam edeceğiz. Bölgemiz insanlarının da bu konuda ihtiyaç sahibi çocuklarımızdan yardımlarının esirgememelerini istiyoruz. Çünkü bu çocuklar bizim çocuklarımız, bizim öğrencilerimiz ve hepsini de çok seviyoruz” dedi.
Düzova Köyü İlkokulu/Ortaokulu Müdür Yardımcısı Yunus Dalmış ise, “Bu soğuk kış gününde Cizre Spor Kulübümüz bu çocuklarımızı düşünerek okulumuza geldi. Çocuklarımızın bazılarının ayakkabısı yoktu, bazılarının da montları yoktu. Cizre Spor Kulüp Başkanımız bu öğrencilerimizi düşünerek bize yardımda bulundu. Bende köy okulunun bir idarecisi olarak hem öğrenciler adına hem de veliler adına bu anlamlı yardımdan dolayı Cizre Spor Kulüp Başkanı Salih Sefinç ve Yönetim Kurulu üyelerine teşekkür eder, bu tür yardımların artarak devam etmesini dilerim” dedi.
Cizre Spor Kulübü tarafından öğrenciler için hazırlanan mont ve ayakkabıları Kulüp 2.Başkanı Maruf Sefinç, yöneticiler ve okul idarecileri tarafından öğrencilere tek tek giydirildi. Yeni mont ve ayakkabılara kavuşan öğrenciler ise büyük bir mutluluk yaşadı.