CLK Uludağ Elektrik'ten Bursa valisine ziyaret!

CLK Uludağ Elektrik'ten  Bursa valisine ziyaret!

CLK Uludağ Elektrik Genel Müdürü Ali Erman Aytac, Bursa Valisi İzzettin Küçük’ü makamında ziyaret ederek kurumun faaliyetleri hakkında bilgi verdi. “Hayatı Aydınlatıyoruz” sloganıyla ve müşteri odaklı hizmet anlayışıyla yola çıktıklarını dile getiren CLK Uludağ Elektrik Genel Müdürü Ali Erman Aytac, hali hazırda Bursa, Balıkesir, Çanakkale ve Yalova’nın yanı sıra Serbest Tüketici kapsamında tüm Türkiye’ye hizmet verdiklerini belirtti. EPDK tarafından yapılan son düzenleme ile serbest tüketici limitinin yıllık 2 bin 400 kilovat saate düşürüldüğünü hatırlatan Aytac, “Bu değişiklik ile yaklaşık 8.4 milyon abone serbest tüketici kapsamına girdi. 2017 yılı itibariyle aylık 81 TL üzeri elektrik faturası ödeyen herkes, indirimli elektrik alma hakkını kullanabilir. Limak Enerji gücünü de yanımıza alarak hedefimiz Türkiye’nin 81 iline ulaşmak” dedi.

Erman Aytac, çetin geçen kış şartlarına rağmen Bursa olarak en az aksaklıkla kışı geçirdiklerini ve enerji sektöründeki en sorunsuz bölge olduklarının altını çizdi.

“www.clkuludag.com.tr internet sitesi içerisinde bulunan online.clkuludag.com.tr online işlem merkezi ile abonelik, indirimli elektrik satışı, fatura ödeme avantajlı tarifeler gibi birçok işlemi dakikalar içinde sıra beklemeden gerçekleştirebilirler” diye konuşan Aytac, elektrik konusunda her türlü işbirliğine açık olduklarını ifade etti.