CLK Uludağ Elektrik,müşteri memnuniyetini daha da artıracak

CLK Uludağ Elektrik,müşteri memnuniyetini daha da artıracak

CLK Uludağ Elektrik, müşteri memnuniyeti odaklı hizmet anlayışını yeni bir hizmetle sürdürüyor. Müşteri İşlem Merkezleri (MİM) ile müşterilerine daha konforlu ortamlarda kaliteli hizmet sunan CLK Uludağ Elektrik, şimdi de Yetkili İşlem Merkezleri (YİM) ile çıtayı daha da yükseltecek.

CLK Uludağ Elektrik Perakende Satış A.Ş. Genel Müdürü Ali Erman Aytac, elektrik sektöründeki özelleştirme sonrası hızlı bir dönüşüm hamlesi başlattıklarını belirterek, CLK Uludağ Elektrik’i klasik bir elektrik şirketi olmaktan çıkarıp özel sektör ruhuna uygun, rekabetçi, tüketici dostu ve inovatif bir şirkete dönüştürdüklerini dile getirdi.

Bu kapsamda müşteri memnuniyetini artıracak yeni iş modelleri geliştirdiklerini ifade eden Aytac, Yetkili İşlem Merkezleri (YİM) ile hizmet kalitesini daha da artıracaklarını söyledi. Aytac, “CLK Uludağ Elektrik olarak Bursa, Balıkesir, Yalova ve Çanakkale olmak üzere 4 ilde 70’in üzerinde MİM ile sürdürdüğümüz faaliyet ağımızı YİM’lerle daha da genişleteceğiz. Altyapısı tamamlanan ve protokolleri imzalanan YİM’ler yıl sonuna kadar hizmet vermeye başlayacak. YİM hizmeti için Moka, Pratik İşlem ve Faturamatik Ödeme Kuruluşlarıyla imzalarımızı attık. Bursa’da 15, dört ilde toplamda 37 yeni noktada YİM’ler müşterilerimizle buluşacak. Müşterilerimiz MİM’lerde yaptıkları abonelik başlatma, sonlandırma, fatura ödeme, avantajlı elektrik tarifelerinden yararlanabilme gibi tüm işlemleri YİM’lerde de yapabilecek, bunun yanı sıra elektrik dışındaki diğer kurum faturalarını da aynı merkezden ödeyebilecekler. Bu yeni noktalarla birlikte, 2017 yılı başı itibariyle İşlem Merkezi sayımız %50 artarak 100’ün üzerine çıkacak. Şu ana kadar olduğu gibi yeni İşlem Merkezlerinde de elektrik ile ilgili işlemler için hiçbir komisyon bedeli alınmayacak” dedi.