Çocuk İstismarinin Önlenmesi Eğitim Toplantısı Yapılacak

Çocuk İstismarinin Önlenmesi Eğitim Toplantısı Yapılacak

Malatya’da, “Çocuk İstismarının Önlenmesi ve İstismara Uğrayan Çocuklara Bilinçli Etkin Bir Şekilde Yaklaşım” konulu eğitim toplantısı gerçekleştirilecek.
Malatya Halk Sağlığı Müdürlüğü tarafından konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada, “Halk Sağlığı Müdürlüğümüzce; Belediye Konferans Salonunda,15-16 Kasım günleri saat 09,00’da Çocuk istismarının önlenmesi ve istismara uğrayan çocuklara bilinçli ve etkin bir şekilde yaklaşım amacıyla Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı Okullardaki Rehberlik Öğretmenleri, Ana sınıf Öğretmenleri, İl Müftülüğüne bağlı Kuran Kursu eğitmenleri, İlimizdeki Kurum ve Kuruluşlarda görev yapan personeller ve sağlık çalışanlarına yönelik “Çocuk İstismarının Önlenmesi ve İstismara Uğrayan Çocuklara Bilinçli Etkin Bir Şekilde Yaklaşım” konulu eğitim toplantısı gerçekleştirilecektir” denildi.
Eğitim etkinliğine, Çocuk İstismarının Önlenmesi Derneği Yöneticilerinden Prof. Dr. Orhan Derman, Prof. Dr. Kasım Karataş Av. Hatice Kaynak, Uzm. Psk. Fevziye Dolunay Cuğ eğitici olarak katılacak.