Çocuk Oyun Parklarına Tartar Zemin

Çocuk Oyun Parklarına Tartar Zemin

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı ilçe genelinde 15 parkta daha uygulanacak olan oyun gruplarının tartar zeminle kaplama çalışmalarına katılarak ilgililerden bilgi aldı.
Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Yeşilkent Mahallesi’nde Ertuğrulgazi İlköğretim Okulu’nun yanında faaliyet gösteren çocuk oyun alanının zemin kaplama çalışmalarına katılarak yerinde incelemelerde bulundu. Görevli personele iyi çalışmalar dileyen Başkan Bakıcı, tartan zemin yapımı hakkında bilgi aldı. Çalışmaları yerinde takip eden Başkan Bakıcı, devam eden park bahçelerin bakımı ve iyileştirilmesi çalışmaları ile hedeflerinin daha modern, daha kullanışlı ve daha güzel parklar ve oyun alanları olduğunu belirterek “Estetik bir görünümle birlikte yumuşaklık istediğimiz alanlara tartan zemin uyguluyoruz. Oldukça kullanışlı olan tartan zeminlerde çocuklarımız oyunları sırasında daha rahat, daha özgür hareket edebiliyor ve düştüklerinde meydana gelebilecek yaralanmalar daha az oluyor” dedi.
İlçe genelinde toplam 8 mahallede 15 parka uygulanacak tartan zemin için öncelikle oyun guruplarının zeminlerine beton atılarak tartan zemin yapımı için hazır hale getirilmişti.