Çocuklar, Gençler Haydi Tiyatroya

Çocuklar, Gençler Haydi Tiyatroya

Odunpazarı Belediyesi, çocuk ve gençlere yönelik gerçekleştirdiği sosyal ve kültürel çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.
Belediyeden yapılan açıklamada, çocuk ve gençlerin sanatsal yeteneklerinin gelişmesine katkı sağlamak amacıyla, Odunpazarı Belediyesi Yunus Emre Kültür ve Sanat Merkezi (YKSM) bünyesinde oluşturulan çocuk ve gençlik tiyatrosu ön kayıtlarının başladığı belirtildi. Açıklamada, “7-12 yaş arası çocuklarla, 12-17 yaş arası gençlerin başvurabileceği tiyatro bölümleri için son başvuru tarihi 15 Ekim 2014 Çarşamba. Yaratıcı drama, ses, diksiyon ve temel tiyatro eğitimlerinin verileceği Çocuk ve Gençlik Tiyatrolarında eğitim 1 yıl sürecek. “Roller sahibini arıyor” sloganıyla eğitime başlayacak olan tiyatro bölümleri, çocuk ve gençlerin sanatsal anlamda yeteneklerini geliştirmelerine, tiyatro ile tanışıp bu yöndeki ilgilerini tecrübeye dönüştürmelerine katkı sağlayacak” denildi.
Başvuruda bulunmak isteyen çocuk ve gençlerin 2 adet fotoğraf, nüfus cüzdan fotokopisi, aile izin dilekçesi ve başvuru formu ile birlikte Odunpazarı Belediyesi Yunus Emre Kültür ve Sanat Merkezine (YKSM) başvuruda bulunabilecekleri de bildirildi.