Çocukları kurtarmak isterken canından oldu!

Çocukları kurtarmak isterken canından oldu!

Antalya'da denizde yüzen 3 çocuğun boğulma tehlikesi  geçirdiğini sanarak kurtarma amaçlı denize giren 29 yaşındaki kişi, boğuldu.
    Döşemealtı ilçesinde yaşayan 29 yaşındaki Muhammet Kazancıoğlu ve 8,5  aylık hamile eşi Ayşe Kazancıoğlu doğum için afyonkarahisar'dan gelen anneleri  Emine Duran'ı gezdirmek için konyaaltı Plajı'na geldi.
    Eşi ve annesinin yanından yürüyüş yapmak için ayrılan Kazancıoğlu, bu  sırada denizde yüzen ve şakalaşan 3 çocuğun boğulma tehlikesi geçirdiğini sanarak  üzerindeki elbiseleri çıkarıp çocukları kurtarmak için denize girdi.
    Yüksek dalgalar nedeniyle yüzmekte zorlanan Kazancıoğlu, boğulma  tehlikesi geçirdi. Bir süre dalgalarla mücadele eden Kazancıoğlu'nun su yüzeyinde  hareketsiz kaldığını gören vatandaşlar da denize girdi. Yüzen çocuklar kendi  imkanlarıyla denizden çıkarken boğulma tehlikesi geçiren Kazancıoğlu ise  vatandaşlar tarafından denizden çıkarıldı.
    Olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri, Kazancıoğlu'na uzun süre  kalp masajı yaptı. Bu sırada annesine sarılarak ağlayan 8,5 aylık hamile eşi Ayşe  Kazancıoğlu ise "Keşke girmeseydin. Polisi çağırıp yardım isteseydik." diyerek  ağladı.
    Ambulansla Antalya eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan  Kazancıoğlu, burada yapılan yarım saatlik kalp masajına rağmen hayata  döndürülemedi.
    Hastanede eşinin ölüm haberini alan ve fenalaşan Kazancıoğlu ise  hastanenin kadın doğum uzmanları tarafından gözetim altına alındı. Muhammet  Kazancıoğlu'nun cenazesinin, yapılacak otopsinin ardından memleketi Korkuteli  ilçesinde toprağa verileceği belirtildi.