Çocuklariyla Birlikte İdman Yaptılar

Çocuklariyla Birlikte İdman Yaptılar

Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor, akademi projelerine bir yenisini daha ekleyerek, ’Birlikte spor yapalım’ projesi adı altında veli, sporcu ve antrenörler birlikte idman yapıyor.
Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor kulübü başarıları olduğu kadar, hayata geçirdiği projelerle de adından söz ettiriyor. Türkiye’ye örnek olarak gösterilen Kağıtspor Akademi projesi, eğitimleri tüm hızıyla devam ederken, Kağıtspor’lu Judocuları ve velileri bir araya getirmek için yeni bir proje daha gerçekleştirildi. ’Birlikte spor yapalım’ projesi kapsamında veli, sporcu ve antrenörler birlikte idman yapıyor. İlki Seka Sporcu Eğitim Merkezi Judo spor salonunda gerçekleştirilen çalışmalara, alt yapı sporcuları ve sporcu velileri katıldı.
Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor’un başarıdan başarıya koşan Judocuları örnek bir projeye daha imza attı. Ayda bir kez gerçekleştirilecek ’Birlikte spor yapalım’ projesi öncesi açıklama yapan Judo antrenörü Handan Süloğlu, sporcuların beslenmesinden dinlenmesine, antrenman performansından yarışma başarısına, ders notlarından arkadaş ilişkilerine varıncaya kadar sporcularla ilgili velilerle sık sık bilgi alışverişinde bulunduklarını belirtti. Sporcuların idmanlarda yaşadıkları ve hissettiklerini daha iyi anlama adına yapılan projede velilerde spor yaparak sağlıklı bulacaklarını ve bu nedenle bu güzel projeyi başlattıklarını söylediler.
Veliler ise çocuklarının spor salonunda sadece judo öğrenmediğini, hayata dair her türlü eğitimi burada aldığını belirterek, Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’na, Kulüp Başkanı İslam Yücel’e antrenörlere ve yöneticilere teşekkür etti. Veliler çocukları ile birlikte aynı salonda judo çalışırken, hayatlarında ilk defa böyle bir uygulama ile karşılaştıklarını belirttiler. Çocuklarıyla birlikte Judo salonunun içinde bulunup, zaman geçirmenin çok keyifli olduğunu belirten veliler, bu tarz projelerin daha çok hayata geçmesini istediler. İdman sonrası sporcular, velilerin idmanda gösterdiği performanstan dolayı uzun süre alkışladı.