Çöp Evden Bir Kamyon Dolusu Çöp Çikti

Çöp Evden Bir Kamyon Dolusu Çöp Çikti

Konya’nın en lüks semtlerinden birinde kedileriyle birlikte yaşayan yaşlı kadının evinin bahçesi ve bodrum katından bir kamyon dolusu çöp çıktı.
Konya’nın merkez Meram ilçesi Armağan Mahallesi Kule Sokak’taki müstakil tek katlı evden kötü kokular yayılması üzerine mahalle sakinleri Meram Belediyesi’ne müracaat ederek şikayetçi oldu. Mahkeme kararı eşliğinde 68 yaşındaki Fatma Mualla Tar’ın evine gelen Meram Belediyesi temizlik, zabıta ve polis ekipleri, evin bahçesinde ve bodrum katında biriken çöpleri topladı. Kokudan rahatsız olan bazı görevliler istifra ederken, 2 ay önce belediye görevlilerince temizlenen evin içinden çöp çıkmadı. Evin içinde kötü koku ve böceklenmeye karşı ilaçlama yapıldı. Kimsesi olmayan ve ölen babasından kalan emekli aylığı ile geçimini sağlayan yaşlı kadın, 17 kedisi olduğunu söylerken kameralar tarafından görüntülendiğini fark edince tepki gösterdi.
Aynı sokakta oturan Mesut Vahapoğlu, evden pis kokular yayıldığını ve çok rahatsız olduklarını söyledi. Yaşlı kadının çöp toplayarak kedileriyle yaşadığını anlatan Vahapoğlu, pis koku nedeniyle kendilerine misafir gelmediğini dile getirdi.
Yaklaşık 2 saat süren çalışmalar sonrasında evin bahçesi ve bodrumu temizlendi.