ÇORUM’DA TRAFİK KAZALARI

ÇORUM’DA TRAFİK KAZALARI

Çorum’da geçtiğimiz haftasonu meydana gelen 5 ayrı trafik kazasında 11 kişi yaralandı.
Edinilen bilgilere göre, Osmancık ilçesinden Öbektaş köyü istikametine seyir halinde olan A.O.G. yönetimindeki traktör sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak şarampole devrildi. Kazada traktörde yolcu olarak bulunan D.Ç. (18), O.T. (14) ve U.G. (14) yaralandı.
Sungurlu-Kırıkkale karayolunda meydana gelen diğer kazada ise, A.T.M. yönetimindeki otomobil Bahşılı Köyü mevkiinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu orta refüje çarptı. Kazada yaralanan sürücü Sungurlu Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı.
Çorum-Samsun karayolunda ise G.Y. yönetimindeki TIR Konaklı köyü yakınlarında önünde seyir eden M.Y. (48) yönetimindeki kamyona arkadan çarptı. Yaralı sürücüler Hitit Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi altındı.
Diğer kazada ise Çorum’dan Alaca giden Y.K. yönetimindeki kamyonet sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu virajı alamayarak Elicek köyü yakınlarında devrildi. Kazada sürücü yaralandı.
Osmancık ilçesinde meydana gelen ikinci kazada ise, Tosya’ya seyir halinde olan M.D. yönetimindeki otomobil Karaçay köyü mevkiinde şarampole uçtu. Kazada sürücü M.D. ile yanında bulunan S.D. (17), E.S. (19), ve A.D. (16) yaralandı. Yaralılar hastanede tedavi altına alındı.