Cübbeli Ahmet Hoca'dan IŞİD yorumu

Cübbeli Ahmet Hoca'dan IŞİD yorumu

Cübbeli Ahmet Hoca, sohbetinde herkesi uyardı ve "Bunlara cihat yapıyorlar diyerek destek verenler cehennemliktir" dedi..

Cübbeli Ahmet Hoca'nın açıklamaları şöyle:

GAVURLARI KORKUTMAK İÇİN BÖYLE YAPIYORLAR

Şimdi Irak eskisinden beter oldu. Zor bir durum. Nedir belli değil. Kıyamet alameti zuhur ediyor..Ne öldüren niye öldürdüğünü biliyor, ne öldürülen niye öldürüldüğünü biliyor.. Yani böyle bir iş olabilir mi? Hiç ehli sünnet geleni geçeni tarayabilir mi. Müslümanım diyen müslümanı öldürebilir mi? Bu nasıl bir oyun, bu nasıl bir dolaptır? Tutuyorlar çapulcuları onları Ordu yapıyorlar..

Bilmiyoruz tabii bu işte Şia'nın parmağı var diyorlar. İşte ehli sünnet böyle adamın kafasını keser, böyle yapar Avrupayı, gavurları korkutmak için yapıyorlar yani ehli sünnetten korksunlar, şia'ya yol versinler diye böyle bir şey duyuyorum..Yani böyle bir durum var; Adamın kafasını kesmişler top oyunyorlar. Böyle birşey hangi kitapta var. Hangi kafire bile bunu yapmak revadır, hangi insana, hayvana böyle bir şey yapmak caizdir diye böyle bir kitapta var mı ya.."

YAHUDİ BİLE, HIRİSTİYAN BİLE OLSA...

Bu nasıl bir rezilliktir. Böyle bir sünnilik olur mu? Biz bunları nefretle lanetliyoruz. Nefretle lanetliyoruz, bırak ehli sünnet bunlar. Müslüman olamaz.. Böyle sokakta geçeni tara, sıraya dizerek tara, yak yık.. Böyle birşey olamaz. Türbe düşmanları zaten. Sahabe-i kiramı kabirlerinden çıkardılar. Burdan duyuyoruz, Yahudi bile olsa, Hiristiyan bile olsa vatandaş ise, sana karşı savaşmıyor, silah çekmemişse öldürürseniz cennet kokusunu alamazlar diyor Peygamber efendimiz.

SURATLARINDA MEYMENET YOK

Sakalı uzatmışlar, suratlarında meymenet bile yok. Gelmiş Niğde'de askerimizi öldürdü.Bi de diyo ki sevap işledim bir gavuru öldürdüm. Sen askeri polisi öldürüyorsün gavurmuş.. Hepimizin çoluk çocuğu askere gidiyor. Böyle birşey var mı? Bütün dünyayı ehli sünnete düşman etmek için büyük bir oyun ile karşı karışyayız..

BUNLAR ÇOK BÜYÜK NAMUSSUZ VE ŞEREFSİZDİRLER

Bunlar ehli sünnet olamaz, ehli sünnet karınca bile ezemez.. sakın bunlara cihattır, mücahittir, şehittir diye düşünmeyin, samimi söylüyorum helak olursunuz.. O yolda ölürseniz helak olursunuz. Bunlar haricilerin devamıdır, bunlar cehennem köpekleridir. Bunlar, Hz. Ali'yi bile Allah rızası için öldüren haricilerin devamıdır. Bunlar tekfircidirler. En büyük özelliği hemen kafir damgası yapıştırmaktır.. Bunlar çok büyük namussuz ve şerefsizdiler, bunlarda ırz diye birşey yoktur... Milletin karısını kızını cariye diye görürler. Biz mücahitiz biz bu yoldayız diyerek herşeyi yapıyorlar.."