Çubuk Muhtarlar Derneği Başkanı Şan, Belediye Başkanı Acehan’ı Ziyaret Etti

Çubuk Muhtarlar Derneği Başkanı Şan, Belediye Başkanı Acehan’ı Ziyaret Etti

Çubuk Muhtarlar Derneği Başkanı Burhan Şan ve yönetim kurulu üyeleri Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan’ı makamında ziyaret etti.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Acehan, Dernek Başkanı Burhan Şan ve yönetim kurulu üyelerine yeni görevlerinde başarılar dileyerek, ilçelerine birlik ve beraberlik içerisinde hizmet edeceklerini söyledi.
“İlçemize hizmet eden herkes bizim çalışma arkadaşımızdır” diyen Başkan Acehan, ilçenin hizmet almasına destek veren herkesin ilçenin ve bu ilçede yaşayan vatandaşların hakiki dostu olduğunu ifade etti.
İlçede ulaşımdan alt yapıya, yol çalışmasından köy konakları meselelerini değerlendiren Başkan Acehan, muhtarların talepler konusunda ilgili birimlerle gerekli yazışmaların yapıldığını belirterek, “Ama hepsi birden olmuyor. Bazı hizmetlerin alınmasında zamana ihtiyaç duyulmaktadır. Mahallelerde yapılması gerekenleri öncelik sırasına göre sıralama yaparak bir dosya oluşturalım ve ilgili birimlere sunalım” dedi.
Çubuk Muhtarlar Dernek Başkanı Burhan Şan ise kendilerini ve yönetimini kabul ettiklerinden dolayı Başkan Acehan’a teşekkür etti. Şan, birlikte yapılacak çalışmalarla Çubuk’un daha da güzel bir yere getirileceğine inandıklarını ve her zaman için muhtarlar olarak başkanın yanında olacaklarını dile getirerek, kendilerinden muhtarlar olarak büyük hizmetler beklediklerini belirtti.
Özellikle yeni mahalle olan köylerin sorunlarıyla imar çalışmaları tamamlanmış alt yapı bekleyen mahallelerin sorunlarının olduğunu altını çizen Şan, “Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri, ASKİ ve EGO Genel Müdürlüklerinden beklediğimiz hizmetler var. Biz bunları dosya haline getirdik. Çok fazla hizmet talebimiz var. Sorunlarımız birikmeden sizlerin de desteğiyle bu taleplerimizi ilgili birimlere iletmek istiyoruz” diye konuştu.
İlçenin çok geniş bir alana sahip olduğunu vurgulayan Şan, yaklaşan kış ayında özellikle yüksek rakımlı bölgelerde kar ve buzlanma nedeniyle yolların kapanabileceğini hatırlattı. Şan, “Muhtar arkadaşlarımızın da söyledikleri gibi o bölgelerde taşıma sistemi ile eğitim yapılmaktadır. Birkaç iş makinesiyle o bölgelerde karla mücadele yapılması mümkün değildir. Bu nedenle büyükşehir belediyesinin bu bölgeye iş makinesi ve ekip takviyesi yapması gerekmektedir. Bize bu konuda da destek olursanız seviniriz” şeklinde konuştu.
Konuşmaların ardından bir süre sohbet eden Şan ve yönetim kurulu üyeleri, Başkan Acehan ile hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra belediyeden ayrıldı.