Cuma mesajıyla tepki çeken o imam açığa alındı

Cuma mesajıyla tepki çeken o imam açığa alındı

Bayramiç'in Gedik Köyü'nün imamı Abdurrahim Yetim, geçen hafta Facebook hesabından 'Hayırlı cumalar, cumamız mübarek olsun. Cumaya gitmeyen erkekler bacımsınız' yazısını paylaştı. Paylaşımı gören vatandaşlar, imam Yetim'e sosyal medya üzerinden tepki gösterdi.



Tepkiler üzerine imam, bu mesajını sildikten sonra bir mesaj daha yayınladı ve özür diledi. Tepkilerin sürmesi üzerine Bayramiç Kaymakamlığı, Bayramiç Müftülüğü'ne resmi yazıyla imam Abdurrahim Yetim'in açığa alınması talimatını verdi. İmam hakkında ayrıca soruşturma yapılması istendi. Bunun üzerine Abdurrahim Yetim açığa alındı. Yerine de başka imam görevlendirildi. Bayramiç'in Gedik Köyü'nün imamı Abdurrahim Yetim, geçen hafta Facebook hesabından 'Hayırlı cumalar, cumamız mübarek olsun. Cumaya gitmeyen erkekler bacımsınız' yazısını paylaştı. Paylaşımı gören vatandaşlar, imam Yetim'e sosyal medya üzerinden tepki gösterdi.



Tepkiler üzerine imam, bu mesajını sildikten sonra bir mesaj daha yayınladı ve özür diledi. Tepkilerin sürmesi üzerine Bayramiç Kaymakamlığı, Bayramiç Müftülüğü'ne resmi yazıyla imam Abdurrahim Yetim'in açığa alınması talimatını verdi. İmam hakkında ayrıca soruşturma yapılması istendi. Bunun üzerine Abdurrahim Yetim açığa alındı. Yerine de başka imam görevlendirildi.