Cumhur İttifakı'nın araç giydirmeleri Uludağ Reklam'dan

Cumhur İttifakı'nın araç giydirmeleri Uludağ Reklam'dan

Nilüfer Organize Sanayi Bölgesi'nde 2 bin 500 metrekare kapalı alanda faaliyetlerini sürdüren ve cephe reklamlarından kutu harflere, fuar stantlarından totemlere kadar estetik, uzun ömürlü ve kaliteli uygulamalar yapan Uludağ Endüstriyel Reklam, araç kaplama uygulamalarıyla da fark yaratıyor. Günde 40 araç kaplama kapasitesiyle ülke genelinde kendine önemli bir yer edinen firma, 24 Haziran'da yapılacak seçimler öncesinde siyasi partilerin tanıtım uygulamalarının adresi oluyor.

Seçim atmosferinin yaşandığı ve hazırlıkların tam gaz sürdüğü bugünlerde Cumhur İttifakında yer alan AK Parti ve MHP'nin milletvekili adayları, seçim kampanyasında kullanacağı araçların giydirilmesi için Uludağ Endüstriyel Reklam'ı tercih etti. Gelen talep üzerine, 24 Haziran 2018'de yapılacak Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinin kampanya süresince en yoğun şekilde kullanılacak olan seçim araçlarının giydirmelerini yapan Uludağ Endüstriyel Reklam, yoğun bir tempoda çalışarak 3 günde 100 aracı giydirdi.

'HUMMALI BİR ÇALIŞMA YAPTIK'

Erken seçim kararının ardından partilerin ve milletvekili adaylarının hummalı bir şekilde etkin tanıtıma yöneldiklerini söyleyen Söylev, seçim döneminde yoğunluktan dolayı talebin çok olduğuna dikkati çekti. Talep gelir gelmez yoğun bir şekilde çalışarak araç giydirmelerini tamamladıklarını ifade eden Uludağ Endüstriyel Reklam Genel Müdürü Orhan S. Söylev, kısa bir zaman olsa da estetik ve kaliteden taviz vermeden en güzel uygulamaları yaptıklarını ifade etti.

Söylev şunları söyledi, "Seçim atmosferine girmiş bulunmaktayız. Öncelikle seçimin ülkemize hayırlı olmasını diliyoruz. Siyasi partiler ya da milletvekilleri, demokrasinin gereği olarak siyasal iletişim kampanyası kapsamında çeşitli tanıtım faaliyetlerinde bulunuyor. Bizler de bu aşamada kendilerine seçim ofisi, banner ve araç giydirme uygulamaları yapıyoruz. Son olarak Cumhur İttifakında yer alan AK Parti ve MHP'nin günde 40 olmak üzere toplamda 100 aracının giydirmesini tamamladık ve kendilerine teslim ettik. Hayırlı olsun."