Cumhurbaşkanı Erdoğan gençlere seslendi!

Cumhurbaşkanı Erdoğan gençlere seslendi!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları şöyle;

Eyüpsultan bugüne kadar yanımızda yer aldı. İstanbul'u hep birlikte şahlandıracağız. El ele vereceğiz ve Eyüpsultan'ı çok farklı yerlere taşıyacağız. Bu seçimlerde Eyüpsultan'da daha büyük bir başarıya imza atacağız.

Geçen seçimlerde finali Eyüpsultan'da yapmıştık. sonuçlar yüzümüzü güldürmüştü.çç İnşallah bereketli olur. Seçim sonuçları belli olana kadar 'durmak yok yola devam'. Bu ilçemizde adına şanına yakışır bir netice alacağımıza inanıyorum. Çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmayacağız. İstanbul'a başka bir aşkım var, biz İstanbul'un dertlisiyi ve bunu devam ettireceğiz.

Bugün burada müjdeyi aldım.

İLİŞKİLİ HABER

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kiranızı veriyoruz, vereceğiz! Yeter ki bu evler boşalsın

"YENİ DÖNEM BAŞLATIYORUZ"

31 Mart seçimleri milletimiz, demokrasimiz için hayırlara vesile olsun. Ülkemizin en önemli markası İstanbul'da ecdad yadigarlarını restorasyonla geleceğe taşıdık. Biz sadece İstanbul'u aşkla sevmekle kalmadık. İstanbul'a Eyüpsultan'a eşi benzeri görülmemiş hizmetler kazandırdık. İstanbul'da yeni bir dönem başlatıyoruz.

İstanbul'da ulaşım sorununa çözüm getirecek pek çok projeyi hayata geçirdik.

Kentsel dönüşümde 245 bin konutu yıkara geleceğe hazırladık.

Nasıl Ankara'da Cumhurbaşkanlığı Kütüphanesi yaptıysak, Rami Kışlası'nı da kütüphane yapıyoruz. Türkiye'nin en büyük kütüphanesi olacak ve 6 milyon cilt kitap olacak. 'Nereden nereye' diyeceksiniz.

Alibeyköy cep otogarını 108 peronuyla faaliyete geçirdi. Avrupa yakası uluslararası kent ormanının son etabının çalışmaları devam ediyor.

Eyüpsultan meydanı ve yakın çevresini tarihi kimliğine uygun olarak düzenliyoruz. Eyüpsultan'da 14 eski okulu yıkıp yeniden inşa ettik. 16 okulda güçlendirme yaptık.

Bizi o zaman üniversiteye almıyorlardı, fark derslerinin 6'sını Eyüpsultan'da verdim ve üniversiteye girmeye hak kazandım. Diploması Eyüpsultan'dan olan bir Cumhurbaşkanınız var. Eyüp Stadı'nın içindeki spor salonu kullanılamaz hale gelmişti. Yıktık yenisini yapıyoruz. Attığımız adımlarla tapu sorununu büyük ölçüde çözdük. Eyüpsultan'da 12 yeni park, 4 yeni spor tesisi yaptık.

"YALANLARI BUNLARI YANINA KAR BIRAKMAYACAĞIZ"

Biz geldiğimizde hava kirliliği vardı. Çünkü CHP çöp, çukur, çamur demekti. Bir de çarpık yapılaşmayı buna ekleyebiliriz. Çöp dağlarını kaldırmak bize nasip oldu. Beylikdüzü, İzmir Körfezi şimdi çöplük. Bizim Haliç'i nasl temizlediğimizi hatırlıyorsunuz. Geçenlerde CHP'nin adayı İstanbul'da "AK Partili belediyelerde bir kültür merkezi yok" diyor. Sen önce Beylikdüzü'nde ne var ona bak. Küçücük kültür merkezi yaptın diye hava atma, önce çöplükleri temizle. Bunları karakteri akşam yalan sabah iftira. Biz bu yalanları onların yanına kar bırakmayacağız. 31 Mart'a çok ciddi çalışacağız. Eyüpsultan'da doğalgaz gitmeyen semtlerimize doğalgazı en kısa zamanda ulaştıracağız.

Feshane'yi CHP belediyesi su basmaktan kurtaramadı. Biz kurtardık ve bugünkü haline getirdik. Milletimize hizmet etmek nasip işidir.

"YİNE AYNISI OLACAK"

Türkiye'de Kürdistan diye bir bölge yok. Kürdistan'ı çok sevenler Kuzey Irak'taki Kürdistan bölgesine gitsinler. 15 Temmuz'da bunlara gereken dersi verdik. Bunları hukuk içinde toplayıp cezaevlerine gönderiyorsak yine aynısı olacak. Yüzlerce, binlerce teröristi etkisiz hale getirdik, yine getirmeye devam ediyoruz.

"KANAL İSTANBUL'U DA YAPACAĞIZ"

İstanbul dünyanın sıradan bir şehri değil, hükümete geldik, önce Marmaray'ı yaptık. Milyonlar şimdi Marmaray'dan geçiyor.Avrasya'yı yaptık. Bay Kemal sen de geçtin mi acaba? Tavsiye ederim geçsin. CHP'liler Marmaray'ı Avrasya Tüneli'ni istemedi. Denizin altından bir tüpgeçit daha yapıyoruz. Kanal İstanbul'u da yapacağız. CHP'liler bunları da istemiyor

Bu şehrin insanları için hiçbirşey yapmayanlar bizim çalışmalarımız için seferber oldular.

"8 BİNE YAKIN MEKTUP ALDIM, HEPSİNE CEVAP YAZDIM"

Bizim milletimizle aramızda kalpten kalbe giden bir yol var. Cezaevinde 8 bine yakın mektup aldım. Sabah namazına kadar o mektuplara cevap yazdım. Cevap yazmadığım bir tane mektup yok. O gönül bağını koparmadım.

"GENÇLERİN BÜYÜK KISMI BİLMİYOR"

Bugün İstanbul'un eksikleri elbette var ama bu İstanbul 25 yıl öncesinin İstanbul'u değil. Benim halkıma benim vatandaşıma modern hizmetin ön adımlarını attık. Gençlerin büyük kısmı o gün ne vardı bilmiyor. Gençliği şu anda kantara çıkaran AK Parti olmuştur. Bunu gençlerin özellikle bilmesi lazım. Bu seçimde 18 yaş grubundan 1 milyon genç oy kullanacak. Seçimlerde seçilme yaşı 30'du, biz 25'e indirdik. Daha sonra da 18'e indirdik. AK Parti'nin gençliğe hediyesi seçme ve seçilme yaşının 18 olmasıdır. 31 Mart'ta kazanan yine hizmet siyaseti olacaktır.