Cumhurbaşkanı Erdoğan uyardı: Kapının önüne koyarız!

Cumhurbaşkanı Erdoğan uyardı: Kapının önüne koyarız!

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın konuşmasından satırbaşları:

Sevgili Ankaralılar, sevgili gençler sizleri en kalbi duygularımla selamlıyorum. Şehrimizin farklı köşelerinden gelen herkese hoş geldiniz diyorum. Pek çok eseri hizmete açtık. Hizmet yolculuğumuzu bugün de devam ettiriyoruz. Özellikle gençler ve çocuklarımızın hasretle beklediği büyük projenin açılışı için birlikteyiz.

Toplam büyüklüğü 1 milyon 300 metrekare olan Ankapark tüm Türkiye'nin gururudur. Toplam maliyeti 1 milyar 396 milyon lirayı bulan Ankapark'tan Ankara Büyükşehir Belediyesi kira geliri ve diğer kazançlarla birlikte 50 milyon lira gelir elde edecek. Ankara'nın marka değerini yükseltecek bu projenin herkese hayırlı olmasını diliyorum. Ankapark'ın şehrimize çok ciddi katkıları olacaktır. Bu projenin hayata geçmesinde katkısı olan başta Melih Gökçek kardeşim, mimarı mühendisiyle hep birlikte katkısı ve emeği olan herkese bir kez daha teşekkür ediyorum.

"KUSURA BAKMASIN KAPIYA KOYARIZ"

Halkımın gönlünü kıran benim de gönlümü kırmış olur. Çünkü biz gönül kırmaya değil gönül yapmaya geldik. Yapmak isteyip de yapamadığımız, engellere takıldığımız dönemler de oldu. Bürokratik oligarşiden darbeci zihniyete kadar pek çok şeyle yüzleştik. Kapımıza kavgayı, ayrımcılığı, millete tepeden bakmayı asla yaklaştırmadık. CHP'nin Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı ne diyor? Oy yoksa, hizmet de, yol da yok. Böyle kibir kulelerinden olmadık. Benim belediye başkanım böyle derse kusura bakmasın kapıya koyarız.

"ELİNE DİLİNE DURSUN"

Siyaset özünde rekabettir. Bir hizmet yarışıdır ama yalan değildir. Yalandan daha büyük bir felaket olmaz. İşte ben Hatay'da 6 baraj yaptığımızı söylüyorum ana muhalefetin başındaki zat Hatay'da baraj yok ki diyor. Eline diline dursun. Bana diyorsun ki bunun bir danışmanı yok mu? Senin bir defa kılavuzun kim ona bak. Bunun kılavuzu karga. Aldığımız tazminatlardan bıkar hale geldik. Ama o bıkmadı. Bizim siyasetimiz nefret değil sevgi siyaseti. Bizim siyasetimiz, baskı değil özgürlük ve demokrasi siyasetidir.

"BİZİM EN ÖNEMLİ VAADİMİZ..."

31 Mart sonrasında da milletimize projelerimizin dışında en önemli vaadimiz gönül belediyeciliğinin sözünü veriyoruz. 81 vilayetimizin her birine tevazu, samimiyet ve gayretle hizmet etme sözü veriyoruz. Kim ne de derse desin. Türk milletinin en büyük güç kaynağı kardeşliğidir, dayanışmasıdır, acılarını paylaşarak azaltmasıdır. Bu milletin en önemli özelliği her seferinde küllerinden yeniden doğmasıdır.