Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın baba ocağında büyük sevinç

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın baba ocağında büyük sevinç

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Güneysulu hemşehrileri Erdoğan’ın TBMM’de mazbatasını alışını ve yeminini ekranları başından takip ettiler. İlçede bulunan çay ocaklarında toplanan Güneysulular nefeslerini tutarak mazbata törenini dikkat ile izlediler. Hemşehrileri “Potomya seninle gurur duyuyor, Güneysu seninle gurur duyuyor” şeklinde sloganlar atarak alkış tuttular.

Edoğan’ın hemşehrileri yaptıkları açıklamada ilçelerinden başbakanın ardından bir de Cumhurbaşkanı çıkmasının sevincini yaşadıklarını belirterek, “Biz on çok seviyoruz. Emanet artık emin ellerde. Onunla gurur duyuyoruz. Rabbimiz ondan razı olsun” dediler.

"MUHTAR OLAMAZ DİYENLER UTANSIN"

Erdoğan’ın hemşehrileri yaptıkları açıklamada, Cumhurbaşkanı Erdoğan için “Muhtar bile olamaz” şeklinde söylenen sözü hatırlatarak, “Onun için muhtar bile olamaz diyenler utansın. D şimdi Cumhurbaşkanı oldu. Rabbim yolunu açık etsin” şeklinde konuştular. İlçe meydanına asılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumhurbaşkanlığı forsunun bulunduğu afişi dikkat çekti.