'Daha çok bağlanacağım' dedi, reddetti!

'Daha çok  bağlanacağım' dedi, reddetti!

Fenomen gelin adayı Huriye, geçtiğimiz gün kendisine talip olarak gelen damat adayı Deniz’le çaya çıkmak istediğini söyleyerek herkesi şaşırtmıştı. 
 
Zuhal Topal, canlı yayında Huriye ve Deniz’i stüdyoya davet etti. İlk defa bir damat adayı ile çaya çıkmayı kabul eden Huriye, karar anı için stüdyodaydı. Deniz, stüdyoya zeybek oynayarak girdi. Zeybek oynarken önünde diz çöküp elini öpünce Huriye, hem utandı hem de heyecanlandı. 

Huriye’den önce annesi Şerife Hanım, kararının olumsuz olduğunu açıkladı. “Deniz Bey’den elektrik alamadım” diyen Şerife Hanım’a, gelin adayı Huriye, "Anne kararı ben vereceğim” diyerek tavrını ortaya koydu. Huriye, "Doğru bir karar vermek için birlikte bir gün daha zaman geçirmek istiyorum" dese de Şerife Hanım "İsterse bir gün daha tanısın; ama benim kararım yine olumsuz olacak" ifadelerini kullandı.

Tüm bunların karşısında Deniz Bey, "Huriye’ye, birlikte bir gün daha geçirirsek daha çok  bağlanacağım. Annesinin kararı olumsuz. Bu sefer daha çok üzüleceğim. Bu nedenle bir gün daha geçirmek istemiyorum" derken, sergilediği duruş karşısında loca adaylarından ve stüdyodan büyük alkış aldı.