DAHA TEMİZ VE ÇAĞDAŞ BİR MEZİTLİ İÇİN TOPLANDILAR

DAHA TEMİZ VE ÇAĞDAŞ BİR MEZİTLİ İÇİN TOPLANDILAR

Mezitli Belediyesi Çevre Temizlik Gönüllüleri, ilçede hijyen ve temizliği sağlamak adına bir araya geldi.
Dayanışma duygusunu geliştirmek ve toplumsal sorunlara çözüm üretmek amacıyla kurulan ‘Mezitli Belediyesi Gönüllü Ekibi’, örnek bir uygulamayı daha hayata geçiriyor. Gönüllü oldukları alanlarda faaliyetlerine devam eden ekipler, kentin daha temiz, çağdaş ve yaşanılır hale gelmesi amacıyla ‘Çevre Temizlik Gönüllüleri’ adı altında bir araya geldi.
Mezitli Belediyesi Gençlik ve Kültür Merkezi’nde toplanan Çevre Temizlik Gönüllüleri, ‘temizlik saygı işidir, başaran çağdaş kişidir’ sloganıyla yeni bir kampanya başlatmayı hedefliyor. İlçede geniş kapsamlı temizlik ve yenileme seferberliği başlatacaklarını belirten gönüllüler, ilk etap da Fatih Mahallesi’ni pilot bölge olarak seçtiler. Oluşturdukları çalışma çizelgeleri doğrultusunda, Mezitli’deki tüm mahalleleri kademeli bir şekilde temizleyecekler.
Gelecek nesillere daha temiz ve çağdaş bir Mezitli bırakmak adına çalışmalarını sürdürdüklerini vurgulayan Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, dayanışma duygusuyla genç, yaşlı ve çocuk her kesimin gönüllüler ekibine destek vermeleri gerektiğini söyledi. Mezitli’yi birlikte yöneteceklerini ve birlikte güzelleştireceklerini kaydeden Tarhan, “Yapacağımız bütün çalışmalar, halkımıza yarar sağlamak adınadır. Belediyemizde herkese görev vardır. Kentimizin değişmesi, gelişmesi ve güzelleşmesi için tüm vatandaşlarımızın katkılarına ihtiyacımız var. Gönüllü olarak çalışmalarımıza katılmak isteyen herkes başvuru yapabilir ya da belediyemize müracaat edebilir” dedi.